čtvrtek 15. dubna 2021

Ta kabelka vám sluší a kupón na slevu


Posledních deset let se dívám po ženách. Po ženách a jejich kabelkách! Jaké nosí - jak velké, jak barevné, z jakého materiálu. A taky jak je nosí. Na rameni, přes tělo, na předloktí.

A někdy mě to tak nebaví, jak některým ženám některé kabelky nesluší. Třeba když mají kabelku, jen aby ji měly. Dívám se dívám a říkám si, nenosme kabelky, které nám trčí od těla, nenosme kabelky, které nám nehezky plandají pod pasem a nenoste elegantní kabelky, jsme-li oblečené sportovně, to je až komické.

Nosme kabelky, které podtrhnou naší osobnost. Víme, co máme rády - co jsme a naše kabelka by s tím měla jít ruku v ruce. Nevyrostla jste do žirafy? Zvolte na kabelce jemný dezén látky. Vidíte se v minimalismu? Vaše kabelka s výrazným vzorem se může stát šperkem vašeho outfitu. Nosíte na tváři ty nejkrásnější pihy? Pak si vyberte kabelku s velkými obrazci či širokými pruhy. Vaše kabelka jste vy.


Tmavé tašky jsou praktické, světlé vás rozzáří.
Pohled na pravidelný kabelkový vzor uklidňuje, dynamické látky zase dodávají energii tam, kde zrovna chybí.
Marimekko obří květy jsou ikona a kabelka z tvídu pak tím nejneutrálnější základem vašeho šatníku.
...
A vy víte, co vám nejvíc sluší!
Tak máte-li vybranou svou kabelku snů, nesu vám jarní kupón na slevu 25% - SLUSI25.


A slušivá akce trvá do této neděle, 18. dubna 2021.

Jarní kabelka mě baví svou přímou radostí a výborně bude vypadat i k džínům.

4 komentáře:

  1. Mirko, co mi to děláte :-)? Mám od každé velikosti jednu a další vůůůůůbec nepotřebuju :-). Teď honem vymyslet, jak vysvětlit holkám, že k svátku (obě srpen) potřebují krásnou kabelku a můžou ji dát mamince do úschovy :-).
    Moc zdravím ! Lída

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu já říkám plán. Krásně jste to, Lído, vymyslela.

      A kdyby cokoli - jsem tady pro vás!

      Vymazat
  2. Ehm... asi tak nějak. Ale když je tam to Marimekko... tak aspoň psaníčko. A omyvatelné taštičky. Neteř měla narozeniny a prej už je ve věku, že radši taštičku než Lego.

    OdpovědětVymazat