pondělí 4. června 2012

K narozeninám

Před třemi lety v mém okolí začala vlna baby-boomu srovnatelná s Amerikou padesátých let. Od té doby rozdávám mimi-dárky - takové, co bych sama chtěla dostat, prostě projekce sebe sama do dárku - znáte to?! Pominu-li své upatlané hand-mady, nakupuji nejčastěji dřevěné hračky. Každá matka má oblíbený jiný druh a znáčku hraček, ale dřevo je hvězda snad u všech. V poměrně děsivém hračkářství jsem objevila tuhle milou rybu, 12+. Nejen dřevo, ale i certifikátem FSCDárek pro Vaška přesně podle gusta tety Mitnik: potěšit, okrášlit a zachránit planetu ...


Ať žije Václav!


2 komentáře:

  1. Kolem mě ten baby boom teprve nastává, takže spíš nakupuju hračky pro úplná mimina, takže ne dřevo, ale textilie. A miluju hračky Šapitó, takže když se někde v okolí objeví nové mimino, mám jasno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak ty jsi taky oproti mně úplná mladice (viz tvůj nedělní post) ... :o). Šapitó je nejlepší!!! Milé + vtipné + proužky!!! Dokonalost. Taky něco máme doma a i já jsem Kubovi, t.č. ještě v břichu, koupila v BkD malého béžového(!) koníčka (chrastítko/štěrkátko), tehdy jsem ještě netušila, že čerstvě vržená nemluvňata pastelové barvy ignorují a ujíždějí výhradně na červené :o).

      Vymazat