úterý 23. října 2012

Pravý roh pokoje

Velký trend - tyhle bedýnky. Dřevěné, kovové, látkové. Tato Kubova je keramická. Na poklady. 
Je vyrobena z červené hlíny, natřena bílým šlikrem, zvěrstvo jsem vyškrábala jehlou a po vypálení přetřela průhlednou glazurou. Práce tak na čtyři hodiny čistého času, ale radost z výsledku - k nezaplacení!

Keramická hlína se dá koupit ve výtvarných potřebách, k tvoření stačí kuchyňské náčiní, akorát to chce opravdickou pec, k tisícům stupňů doma troubu nevyhajcujete. Práci s hlínou vám ze srdce doporučují, podle mě - dokonalá ergoterapie, zkuste to! 

A info pro fanoušky: siluety zvířat nevidíte naposled!

(PS: To těhotné prase má být hroch.)








4 komentáře:

  1. tyy jo keramicka krabicka, tak to jsi rozhodne prvni, u koho ji vidim! chacha tehotne prase je dobree .)) ale zbytek je uplne vyborny ,) hele matko a nebojis se ze upadne na zvedaveho kubu pripadne kuba s ni mrskne? u nas by to byla otazka.. no mozna ne minut, ale maximalne jednoho dne :( a ty knihy zas.. jezisku.. musim k nasim nakreckovat zasoby ,)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, krabička je ve skříni, vytažená byla jen na focení. Stejně jako všecko ostatní - postýlka, látkové hračky, plstěná písmena ... neeeeeeeeee, dělám si srandu! Krabku dostane až v patnácti a to ještě proti podpisu ... :o).

      Vymazat
  2. waw krásna krabica na poklady, veľmi originálne a tie zvieratká sú dobré...:)

    OdpovědětVymazat