úterý 16. října 2012

Animals go free

Ke slonovi do páru jsem Kubovi na hraní ušila ještě paní Žirafu. A protože jsem si blbě střihla látku, dvakrát pravý bok (příště přemýšlej, Rosičko!), udělala jsem rovnou dvě (druhou teď o víkendu daruji). Musí se pořádně vycpat, ale vypadají doooost efektně. Pyšná jsem i na jejích ocásky - tkanička, na konci roztřepená. Po pečlivém studiu zoo encyklopedie jsem to vymyslela sama!

Koš na kostky je z Jysku.
Skříň si můžete koupit třeba tady.

Taky už nám dorazilo zastínění oken, ale kdy ho uvidíte - netuším. Mám totiž takové trilema:
a) vyvrtat potřebné díry do zdi, zatímco dítě spí. No comment;
b) vyvrtat potřebné díry do zdi za asistence Kuby a poprášit mu čupřinku omítkou, protože znáte ty dnešní děti, ani vysavač vám to nepodrží;
c) nechat to na manželovi, zde je však riziko, že fotky výsledné realizace spatříte, až na svatého Jindy. Doma se prakticky nevyskytuje mimo dobu nočního klidu.
Babo, raď!

A co bude příště? Užité umění!

Měřítko není úplně košér, ale ... nobody is perfect.




7 komentářů:

  1. Jéééé..kdybych neměla doma už docela velkej zvěřinec, tak jdu do žirafy taky...nebo že bych něco rozdala...???Parádní je!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, až budeš rozdávat, dej vědět, půjdu si stoupnout do fronty! ... :o)

      Vymazat
  2. superni :) pochodujou paradne teda.. no az se nekdy zas dokopu ke stroji, treba ta zver bude taky u nas stat frontu :)) a ty ocasky - zoologove by urcite meli radost, krasne :) jinak jsem pro volbu B. treba s ksiltovkou, u nas je to totiz podobne, i kdyz pantata chodi (obvykle) domu za svetla.. a hlavne ten zazitek, co z toho kuba bude mit!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na odkaz, cos nechala u Alizie a viděla kouzelného medvěda, je od Tebe? Je nejkrásnější!!!
      Btw: není v tom doporučení pro variantu B maličko ironie??? Ale jako zas, co bych neudělala pro své dítě a následný jistě tuze vtipný příspěvek na blogu, že?! ... :o) Díky Ti!

      Vymazat
  3. hehe jako ja osobne jsem na vrtani do zdi leva, respektive radsi to nezkousim, a drahy to z duse nenavidi.. takze kdybych si troufla (mame stare zdi v byte, cili to chce priklep a ja se bojim, ze bych neudrzela uhel..), tak si to radsi navrtam sama, nez pak resit sceny .))) a treba nas krystof vysava s nadsenim, treba by to kuba naopak zvladl pridrzet na jednicku :) a ten zazitek myslim zcela uprimne! samozrejme verim, ze by z toho byl i ten vesely prispevecek :)) medveda jsem tvorila podle mariny, tusim 9/2011. v tom casopise to zviratkama prekypovalo, v kazdem cisle neco, ale medved se mi strasne libil od zacatku, ma byt teda plysovy.. a diky moc, tez sem si s nim uzila .)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako já to snad vážně vrtnu sama, ale jen kulik tobě! Příklep, úhel, ... trochu mě děsíš, ale zas - jsem už velká holka!
      A ten časopis ještě vychází? V laktační psychóze jsem si loni jedno číslo objednala, ač stroj jsem neměla, a teď jsem hledala marně. Líbily se mi ty postupy, pěkně easy vysvětlené.

      Vymazat
  4. :)) ne, ja za to nemuzuuu (ale budu ti drzet pesti, velka holko :) uz nevychazi, bellet mela nejake zdravotni problemy, ale mel by ted vychazet nejaky mega giga novy .. http://www.belletfabrics.cz/ tady je to treti novinka dole, love bellet. jojo, vysvetlene to bylo strasne podobne, presne jak potrebuju taky .) tak snad i ta novinka u toho zustane ,)

    OdpovědětVymazat