pondělí 14. ledna 2013

Musím

Tak jako kdysi někteří volili vnitřní emigraci, já si pro tento týden volím vnitřní jaro!
Udělá mi to dobře.
Do pátku, prosím, u mě očekávejte jen bláznivé příspěvky v modro-zeleno-žlutých barvách! Pro načerpání energie. Pro osvěžení. Ať je legrace.

A začínáme ptáčkem. Je z hračkářství. Využila jsem náhodné díry z boku kredence  - a mám háček na útěrky, po pěti letech fungování kuchyně.



Slyšíte ten zpěv?

9 komentářů:

  1. Když u nás zrovna tak krásně sněží;-)...
    BTW, ptáček pěkný, já jednoho zrovna plstím, když bude k světu, tak i ukážu. A ta kredenc je super - nakonec bych ji asi ani nenatírala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári,
      u nás taky!!! Pohádka.
      A směju se, že si o mně všichni musíte myslet, jak jsem prdlá ... :o)

      Vymazat
    2. Ó né, já už se taky těším:-)!

      Vymazat
  2. Když musíš, tak musíš, milá Roso. A jistě víš, že já jsem šťastná za to, že musíš a těším se na barevno. Ptáček skvěle odstartoval modro-zeleno-žlutou sérii. ;-)
    PS: prohlížela jsem si před pár dny všechny "ušlé" články...víš, že jsi neuvěřitelná?
    PS2: mám od Tebe v e-mailové schránce nádherný e-mail, který mě úplně dostal na kolena (nebo spíš - chytnul za srdce...to je líp řečeno) a už jsem asi dvakrát chtěla odpovědět, četla ho znovu a znovu a neměla slov. Tak snad se slova brzy dostaví, i když mám pocit, že cokoliv Ti na něj napíšu, nemůže se ani v náznacích vyrovnat tomu, co jsi mi napsala Ty ;-)...Jsi tak zlatá!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má nejmilejší Vivi,
      teprve kdybych ti takový mail posílala dvakrát týdně jako ty píšeš svůj blog - teprve pak bych alespoň částečně vyrovnala ten tok (či trysk) pozitivní energie, kterou ty dáváš světu/lidstvu/nám/všem.
      Pusu!
      PS: O své neuvěřitelnosti jsem jako dítě často slýchávala v hodinách tělocviku ... dokavaď jsem z něj nebyla osvobozena ... metráček ... :o).

      Vymazat
    2. Tak ty jsi taky byla osvobozená z tělocviku? ;-) Však se ty dvě hodiny v týdnu daly strávit mnohem líp, já to dobře vím. ;-)
      Jsi zlatíčko, ach jéééé :-*

      Vymazat
    3. No, já si tehdy připadala dost jako simulant - a odnesla jsem si ze školy výrazně "ostražitý" postoj k tělocvikářům ... :o)

      Vymazat
  3. MY HO MAME TEEEZ .))))))))) v supliku uz rok minimalne. a to jaro si na jare navozujes proc jako, kdyz ho matefurt kolem? .))) no nic .) cekam te furt s tema snehulema u nas jo? .) pac a pusu *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si děláš srandu?!? U nás si v tom šuplíku za ta léta div udělal hnízdo ...:o).
      Jinak - nebavila mě ta pseudozima, ale od odnešního dopoledne už tu máme tři centimetry sněhu, u Muzea štyři, takže jsem už taky šťastní ... :o)

      Vymazat