úterý 15. ledna 2013

Multivitamín


Před Vánocemi jsem na designSupermarketu koupila Kubovi papírové domino od dvou mladých - ilustrátorů, grafiků, umělců - co chcete. Byli roztomile zmateni, když jsem s nimi chtěla zkonzultovat, zda roční děcko bude umět hrát domino a vtipně dispraktičtí, když mi papírovou hru balili domů - do potravinové fólie.

Jan Vajda a Zuzana Pavésková. Antimultivitamín. Seznámit se s jejich prací, propadnout jejich kouzlu, zasmát se - co chcete, můžete buď na jejich facebooku nebo zde.







Vloženo speciálně pro Lenku, jejího muže a syna!


Tohle mi přijde jako geniální vývozní dárek pro blízké za hranicemi;
ano - je to vlastně švýcarský výrobek,
ale tohle je holt ten globální svět.


A závěrečná otázka za pět set: hrál Kuba domino?

Ano!
I ne.
Kartičky jsme správně poskládali k sobě, zazvukovali ala zobrazená zvířata a hle - ony jsou to vlastně cesty pro auta či vlak ...




Na kartičky jsem doma našla výbornou krabičku, pasuje bezvadně.
(Od čokoládek z MaS)

Alespoň úklid probíhal standardně ...

Ale neeeeee, karty pryč a rázem je to depo! ... :o)

15 komentářů:

  1. A já si myslela,že ta první fotka je animovaná Rosa s mužem....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o)
      No, jak to tady posledních pár dní sleduju - se asi vykašlu na seriál o baby-pokoji a příspěvky začnu věnovat výhradně svému muži - jako pyšná manželka, samozřejmě!... :o)

      Vymazat
  2. Roso, ale mě to taky hned napadlo, jestli jste si jako nechali udělat ilustrovaný portrét na zakázku, jako že je to teda fakt dobrý! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jako obraz na gauč by to bylo ... originální, při nejmenším :o)

      Vymazat
  3. takovyhle veci me vzdycky desne nadchnou, jak jsou super krasny :) ale hned potom me desne nastvou, ze ja tohle nedovedu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. M.,
      velká škoda, že to - zatím - neumíš. Vypadá to, že bych pro tebe měla asi zakázku ... :o).

      Vymazat
  4. Mně taky napadlo, že jste to vy:))) Domino je úžasné, celé to udo je úžasné, Tvůj muž samozřejmě taky a jeho žena též.) Díky za tip, zas mám novou inspiraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iri,
      já jsem trošku širší přes boky, ale jinak celá ta panenka ... když o tom teď tak přemýšlím ... chochocho.

      Vymazat
  5. Přiznávám, taky jsem měla tuhle asociaci. Klidně si to můžete dát do rámečku a vydávat to za váš portrét;-)... A domino super i Kubík super, kluci se nezapřou;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusím muže ukecat na to tetování, ať je "podvod" dokonalý ... :o).

      Vymazat
  6. !!! jestli je tohle neco, u ceho sis rikala, ze mi musis poslat mms, ze se mi to bude libit, BINGO! priste 2x, pridam ti i provizi :)) mam se trapne opakovat, ze jsem si taky rikala, ze to jste celi vy dva s muzem? pak jsem teda zavahala skrze to tetovani .)) ale bez tricka si nam ho tu zatim nepredvedla, tak jsem si zas rekla, ze to fakt MUSITE byt vy dva! uzasne .) obrazek ukazu panu akvaristovi (velkemu), maly bude nadsen asi zitra :)) no a kdyz vidim tu bozi krabicku, vycitam si, ze jsem neporidila tu uzasnou krabici ala telefonni budka, co jsem mela v ruce v sobotu. herdek! jo a to pexeso neprodavaji na eshopu, chybaaa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sim, přesně nad tím pupíkatým tetováním sem taky hloubala, jestli je podle reality... Jinak sem brala jako jasnou věc, že si ten první obrázek nakreslila Rosa sama než sem začala číst :o) Vážně moc povedené :o)

      Vymazat
    2. Co nám na to říct?
      No, tak dobře - JSEM TO JÁ A MůJ MUŽ (t.č. s oříškovým přelivem) ... :o)

      Vymazat
  7. Sim,
    dvojí koupě odteď je jasňačka, na provizi zapomeň - to já jsem tvůj doživotní dlužník viz duffle coat apod.
    A add MaS krabičky: v krámě já se umím ještě jakš takš ovládnout a ty nádhery nekoupit, ale pak přijdu někam na návštěvu a tam se div nerozpláču na plechovskou s lištičkami nebo hracím kolotočem, taktéž stejné značky. Ať žijí kýče! So sweet and cute ... :o).

    OdpovědětVymazat