pondělí 25. listopadu 2019

Andrea se bude stěhovat


Nový rok čeká Andrejku v novém. Ale ještě než vám o jejím dalším ohromném bytě něco napíšu, myslím, že nic moc neprozradím, když už se nenápadně zmíním, že to bude zase pecka. Protože jak taky jinak! A navíc k tomu máte právě teď v prosincovém čísle Marianne Bydlení jedinečnou a poslední možnost užít si její současný vršovický činžák. Obývák bez tíže. Ve kterém se posouvaly příčky i kuchyňská linka. Renovovaly dubové parkety a ladily antracitové detaily. A v osobním rozhovoru s ABíčkem se taky zkušeně dočtete, jak docílit snesitelné lehkosti interiéru nebo jestli se (ne)bát designové černé.
...
O pár stránek dříve pak scénáristka Lucie Konečná s chutí vypráví o své sběratelské vášni starožitných ozdob, akorát tedy větičku o větší radosti z rozbalování zajímavých vánočních kousků než z rozbalovaní nové kabelky dělám, že jsem ji jaksi ehm ani nečetla.
Co bychom však ani já ani vy vážně(!) neměli přehlédnout, je ve finále svátečního magazínu
Průvodce dárky,
kam znalá redakce zařadila i můj baby organizér z kolekce To je moje.

Jsme tam mezi slovutnými Brassi, křehkou Zoryou nebo heboučkou Kateřinou Soukupovou v kapitolce Patrioti.
Díky Ti za to, milé Marianne Bydlení!
Za Ježíška už v listopadu. Přála jsem si to a teď se šťastná tetelím.

Andrejčino krásné doma.




Zamilovaná sběratelka.

A náš tyrkysový kapsář pro děti z autorské látky - vyrobené v tradičních východních Čechách.

Nic z toho si nenechte ujít!

3 komentáře:

  1. Všecko je to moc pěkné, akorát se cítím podvedená, když v časopise napíšou "před Vánoci konečně doladila bydlení", když v tom bytě se už dlouho bydlí a ještě bude měnit majitele... Vůbec, mám dost paměť na proměny, a nechápu, proč vydávají přeměněné byty za byty někoho jiného. Pak už mám skoro tendenci jim nevěřit NIC. (Hodně se prokecli, když měli výročí, a ukazovali svoje proměněné byty, a v časopise u nich měli úplně jiné lidi s jiným příběhem.) Ale je pravda, že jsem MB nějakou dobu nekupovala, ale za poslední rok už se mi zase líbí ze všech "bydlících" časopisů nejvíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, Jani,to nebuď!

      Andrejka tráví ve Vrškách teprve své druhé Vánoce a přeju jí, ať si to fajně užije - a užívá všude, kam ji osud zavane.

      Vymazat