úterý 13. listopadu 2018

Festival Mini - už v prosinci


Jdeme opět!

Přes rok se s Janou skoro nevidíme, možná jednou dvakrát. Aspoň že si kvůli práci telefonujeme. Zejména naše video hovory jsou třeskuté; dvě Janiny holčičky plus tři děti u nás, ti všichni si spolu chtějí aspoň trošku zamávat a na sebe zahalekat, těch pět to spolu umí roztočit pořádnou divočinu, rejem a radostí. Tak a teď aspoň víte, proč všechny naše produkty jsou tak důsledně nerozbitné!

Stejná Jana doveze z Budějovic stůl a já už si teď doma čechrám nové papírové rekvizity a staré vintage židle, které v pátém patře Obchodního domu Kotva vyvalíme na úplně stejném místě jako loni. Jana JouJou Nachlingerová je mimořádná ilustrátorka a známá něžná výtvarnice, Mitnik pak její snad schopná produkční. A naše letité duo vám i tentokrát nabídne - pro změnu naživo - pamětní knížku To je moje, kartonové kufříky na vzpomínky, nové plechové hrnky, ještě novější látku (kterou zatím vůbec nikdo neviděl) a dokonce i tapetu!


A těšíme se na vás!

Už nyní pro vás stohujeme papírové tašky s logem i umělecké vizitky a objednaly jsme si v premiéře i platební terminál. A jsem teda zvědavá, jaké to letos všecko bude. Kdo přijde. Jak dlouhá bude fronta. A koho z vás potkám. Jsem natěšená na adrenalin z příprav a fyzické fušky, která zcela nenápadně stojí za přípravou našeho prodejního stánku. Mám na pátek i na sobotu vymyšlené svoje nové šaty, ve kterých se před vás odvážně postavím, otevřu pusu a začnu. Proč jsem napsala dětskou knížku a jak ji Janča svými ilustracemi přivedla na svět. K čemu všemu se hodí náš moravský papírový čemonad. Nebo jak opravdu šikovně funguje můj léty ozkoušený baby-organizér do mateřské kabely.

Ale hlavně - moc si přeju, abyste hlavní roli zase hráli vy! A naživo si hned živelně zkoušeli, jestli se vám pěkně vejde váš krásný nos do plecháčku To je moje, až z něj budete upíjet své ranní kafe na ex. Nebo až si budete láskyplně do náruče brát naši hadrovou panenku - baculku Rosu a se zvonivým smíchem nám hlásit: "Jeee, děcka, ona i cinká!"

Vezmeme k vám sebou autorské polštáře i dětská povlečení. Přáníčka, plakáty i zrcátka. A na festovním štendru vedle mých ramen budou důstojně viset i mé rosistické kabelky a tašky na kočárek. 

Jsem upřímně ráda, že letos nejedu na festival se strachem jako loni. Už si věřím, že vy mě tam nenecháte stát v koutě. Ale na druhou stranu si opravdu vážím každé své prodané kabelky, každé jedné prodané knížky. Vím dobře, že si můžete vybrat tolik jiných věcí; vím to, a proto si skutečně vážím vašich objednávek, vašich nákupů. A děkuji vám za ně.

Přijďte!

Festival Mini.
Pátek 7. a sobota 8. prosince.
Obchodní dům Kotva - náměstí Republiky 8, Praha 1.

Oba dny od 10 do 18 hodin.

...

Přijďte, bude tam tolik krásy.
Nebo na co nejvíc těšíte vy?



2 komentáře:

  1. Těším se na všechnu tu krásu! Jako správná Vaše obdivovatelka tam nemůžu chybět. A opravdu ta látka bude až na mini? Nebude ani na blogu dřív? Petra

    OdpovědětVymazat