středa 28. listopadu 2018

Festival Mini - jako když čekáte druhé dítě


Druhé kolo festivalových příprav se mi zdá nějak snazší. Něco už máme nachystáno z minula, dřevěný štendr. Něco jsem si s Janou N. v rámci rozmazlování dopřály úplně nové - vintage koberec. Cítím se před Mini letos klidnější, ale matky, znáte to - stát se může vždycky cokoli!

Horkou novinkou podzimu dva osmnáct bude na našem stánku vliesová tapeta od JouJou, moje retro baby organizéry na plínky a všechny dětské maličkosti nebo zenové povlečení z naší nové látky.

A pro všechny staré známé i pro ty, co se chystají na dětský festival v úplné premiéře
mám tady pro vás už tradiční soutěž o dvě vstupenky na festival.

Soutěžte a napište mi do komentáře, 
jaký originální obal produktu vás kdy zaujal natolik, že jste si jej i schovali.

Pište
spolu s vaší e-mailovou adresou a já za týden, to je ve středu 5. prosince - vylosuji výherce, který s sebou bude moct vzít mamku nebo kamarádku a užít si správnou holčičí jízdu předvánoční Prahou.

Přijďte se na nás podívat!

Festival Mini.
Pátek 7. a sobota 8. prosince.
Obchodní dům Kotva - náměstí Republiky 8, Praha 1.

Oba dny od 10 do 18 hodin.

...

A tady naše jemné a nerušivé Povlečení 2018 - v klasickém rozměru 125 na 115 cm polštář 55 na 35 cm
se  zavazováním na mašličky!
Už je pro vás skladem.





Mašličky/nožičky - obojí k zulíbání.





Naše panenka.

A komu doma ještě chybí na gauči - máme nově v e-shopu i veliký polštář 50 na 50 cm.

A vše od nás dostanete baleno právě takto minimalistický.

A když si peřiny nebo polštáře od nás rozbalíte, budete z obalu mít třeba stylovou záložku do knížky.

24 komentářů:

  1. Roso nádhera. Až je mi líto, že už by z něj klukům čouhali nohy.
    Já jsem vyhazovací tip, ale mám schovanou krabičku od bot little blue lamb a v ní botičky dudlík pásku z porodnice a první ponožtičky.
    Hezký den, Iveta
    Medif@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Snažím se obaly pri nakupování generovat co nejméně..ale krabice od prvních bot slouží jako úložiště hracek a piksla od kaše je pretvorena na samostatnou hračku. Takhle schovávam :)
    Mějte se krásně, těším se na vás na festivalu!
    eliska.cepova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krabičku od náušnic, které jsem si koupila jako vzpomínku na narození mého druhého děťátka. Dávám si do ní všechny další náušnice:) Soňa (novosonia@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  4. Snažím se hromadit co nejméně, ale stará plechovka od sušenek Speculatius, kterou měla ještě moje babička, má prostě svoje kouzlo. Tak jsem ji "zrecyklovala" a používám na prdopeče a další věci na pečení.

    Krásný den, Katka (kplivova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám slabost pro plechové dózy a krabice. V dóze od anglických sušenek mám třeba vyšívání nebo je používám ve špajzce na kakao, pudinky a sušené houby. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, nejprve bych chtěla moc pochválit vaši práci. Moc se mi výrobky od vás líbí. Schovanou máme plechovku na čaj co manželův dědeček koupil v mládí v Japonsku a taky puntíkovanou krabici od tenisek Botas- v té jsou důležité účty. Krikraper@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Minulý týden jsem koupila pikslu sušenek JENOM kvůli krásnemu obalu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nechavam si hezke plechove krabicky, da se v nich uschovat kdeco. Krabice od bot pouzivame na pastelky a drobne hracky. Casto se meni jejich pocet a neni problem je vymenit, kdyz dojdou uhone. Povleceni je krasne. Taky miluju ty jejich nozicky. Predevsim, kdyz spi :-) Misa (1412@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  9. Schovávám si látkové pytlíky od značky La Millou, do kterých dávají své výrobky pro děti. Už mám pár různých velikostí. A používám je třeba jako obal na dětské botičky nebo na hračky, když někam cestujeme. Jsou obyčejné bavlněné jen s logem, ale praktické.

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo nevím, spíš občas nějaké krabičky kvůli tvaru a velikosti. Ale design obalu, to teď honem evím..

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem teda velký vyhazovač, ale jednou jsem dostala ručně vyráběná mýdla zabalená v šátku, tak ten jsem si nechala.
    Janazdvihalova1()gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Snažím se obalům vyhýbat, různé taštičky znovu používám. Ale nechala jsem si papírovou krabičku s něžnými kytičkami, ve které byka sada kalhotek.

    OdpovědětVymazat
  13. Poslední dobou (asi tak rok) se všechny krabice mění ve vhazovačky, boxy na kaštany a tak. Takže to moji lásku ke schovavani obalů jen posílilo :D evaengeova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Dostali jsme javorovy sirup v plechove konzerve se zimnim motivem a ja si ji proste musela schovat,ze do ni dam nejakou vanocni vetev,az nastane Vanoc cas...(zatim strasi ve spajzu a zabira misto,ale ta se nedala vyhodit! :) )

    te.hajkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Jooo tak to já jsem ovšem veliký schovávač obalů. Konkrétně mám velikou slabost pro plechovky. V té od čajů mám háčkování, v té od parfému poklady z dětství, v té od sušenek sušenky, jedna nám velmi inkognito slouží jako domácí pokladna, v další mají děti pastelky... No máme toho moc :-) a skoro každá výprava do oddělení keksíků v Marks&Spencer končí novým přírustkem.
    Zuzana (princezna.ovecka@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  16. Schovávám si plechové krabičky a látkové pytlíky. Ty vždy zužitkuji. ;-) (jarope@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som tiez na plechovky. A na baliace papiere. Viki viktoria133@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ja jsem na obalove materialy uchyl. Od malicka potrebuju krabicky temer vsech materialu - papirove, plechove, drevene... na ruzne poklady. Ted uz beru jen ty z recypapiru a bez velkeho potisku. Ejcasteji je vyuziju na skladovani veci na chalupe, nebo na obcasne poslani mych vytvoru do sveta. Manzel je z meho sysleni kartonu nestastny :D o.k.hanicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ja si schovala krabicku od makronek Paul. A krabicku od dortu z videnske kavarny. kotaskova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tak to ja uz mam peknou sbirku "sklenicek" od svicek. Vzdycky je naaranzuji na stul a naplnim posbiranym kvitim ;-)

    OdpovědětVymazat
  21. Schovávám větší sklenice od okurek, oliv a podobně - hlavně se zlatým víčkem! :D Dávám si pak do nich suché potraviny. Hezké lahve od vína zase schovávám na kytky. (zuzana.sovova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  22. První schovávané obaly byly v dětství alobaly od čokoládiček z Vídně. Když se narovnaly, staly se regulérní dětskou měnou. Nicméně v dospělosti jsem se propracovala spíše k pravidelnému vyhazování a tak z obalů zůstávají jen ty, které mají praktickou velikost. Aktuálně třeba pentle, zipy a jiná galanterie jsou uschovány v krabicích od kabelek Rosa Mitnik :) Dita (dytta@email.cz)

    OdpovědětVymazat