středa 8. února 2017

Co by kdyby



Tak, šestinedělí je navždy v trapu a já mám výběr fotek za loňský rok hotový. Čtyři sta čtyřicet dva (za)milovaných obrázků za tři sta šedesát pět minulých dní. A našla jsem i zapomenuté poklady - jako třeba potahové látky na naše repasované Halabala křeslo.

Jo, kdo to v lednu dva 16 mohl tušit, že vybrat potah na z rodiny zděděnou letitou lenošku bude jen opravdu malá rozcvička na to, co nás spolu s opravou starého domu na podzim a v zimě čekalo (a ještě čeká!).

Tenkrát jsme s Andreou vybíraly u ColorDesign a v Parádě.



,,,

A letní výsledek. A ty jeho krásné nohy ...

5 komentářů:

  1. Maja dcéra so zaťom prerábali - prerábajú starý dom. Ako píšeš, vybrať poťah na kreslo je len kvapka v mori. Čo sa dalo urobiť na druhý krát, to sa prerábalo. Nič, ale naozaj nič nebolo tak ako si to človek zaumienil. Oprava preto stála 3 x viac ako bolo naplánované. Takže držím palce nech všetko je tak, ako si to vysnívate. A TIE NOHY na poslednom obrázku :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podporu a i já vám přeju fajné snové bydleníčko!

      Vymazat
  2. Můžu být zvědavá co se týká křesla. Mám jedno ve sklepě stále se chystám na výběr látek, ale než nastane a zajdu do čalounictví tak se zeptám. Už vím teď, že péra na přední části sezení jsou už vysezenější byl to i Váš problém a jak se to řeší. Jinak Vám moc fandím v bydlení my se teď přestěhovali do většího a vše stále v takovém přechodovém stavu.

    OdpovědětVymazat