sobota 11. října 2014

Nevěrná s Marcem


Přesně si vybavuju, kdy jsem na Tebe klikla poprvé. Příspěvek z výletu do Brna, obsahující stejně starého chlapečka, umění v galerii a kafe v kavárně. Výrazný kukuč krásky i okaté dítě a závist kavárny a galerie akceptujícího muže, plus skvělý češtin a sloh – to bylo TO. Pak zjištění, že jsme velkou část života dýchaly stejný smogem prosený vzduch, a láska byla na světě! 

A taky si pamatuju, jak jsem před prvním setkáním s Tebou extra jela na myčku a vyprala i boudičku od kočárku .))) A pak seděla s otevřenou pusou, když jsem na živo viděla ten koncert energie, hravosti, štědrosti a lásky, která kolem tebe vlaje. Pokaždé, když se vidíme. Potřebovala bych Tě vidět častějc, po každém setkání mám úsměv od ucha k uchu až do večera a taky mluvím s Kikim pěkně trpělivě a s mnohem hezčí dikcí, takovou profesionální. A tak aspoň klikám na www. Tvé jméno .cz a obligátně nevěřícně kroutím hlavou – promiň, ale každý den výlet nebo nějaká zajímavá aktivita s prckem, umění, kurzy, všechny proužky a puntíky světa na kabelkách?! Píšu si do deníčku, co bych během dvou tří příštích životů chtěla stihnout – a ještě být kreativní a vtipná a krásná a šik a pracovat na sobě?! On někdo fakt může být takový boží? Jooo! 

Happy B Day, madam, vedeš si fantasticky, a díky za energii, kterou (nejen) do blogování dáváš, doufám, že se Ti po vzoru rockových hvězd vrací z publika zpět! Go Rosa!!!

PS: Tohle je moje teď nejoblíbenější kabelka - promiň, jsem Ti nevěrná s Marcem! A teda, není vůbec sranda se s ní vyfotit v zrcadle - asi v tom nemám tu správnou praxi, pff!



Vyprala boudičku kočárku??? Se picnu! Tos´mi nikdy neřekla ...
A štědrá já?
 Z textu ti vypadala pasáž, jak jsem tě premiérově chtěla pozvat 
jako poděkování za dárek k narozeninám (v životě jsme se předtím neviděly), 
akorát že jsem s sebou neměla peníze. 
Tomu říkám štědrost za všechny prachy!

Těšíme se na vás!!!
Líbá teta Mitnik

5 komentářů:

  1. Pan Marc J. má v Rose těžkou konkurenci, to je jasná věc. Nakonec, je jasný, že nikdy nevymyslí tak skvělý barevný kombinace jako naše teta Rosa :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leda bychom udělali nějaký společný prodžekt, tak to leda ... :o)

      Vymazat
  2. Opět super článek, který rozjasnil můj den :).

    Roso, mám z Tebe úplně stejné pocity, jaké popsala Lenka. A musím teda říct, že mne hrooozně mrzelo, když ona loňské léto blogovat přestala. Čas od času k ní kliknu, jestli náhodou třeba ... :).

    Díky za tento virtuální svět, díky kterému mohu poznat tolik úžasných lidí!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tys´ snad boudičku neprala, protože jestli si pucovala ten černý neoprem, zatímco já přijela s kočárem politým kafem ... !!! ... :o)

      Vymazat
    2. Je fakt, že boudičku jsem neprala. Jen jsem se modlila, aby nesvítilo moc sluníčko, abych nemusela stínit obyč. plenkou ... ;)

      Vymazat