neděle 16. prosince 2012

Za 10 minut

Hotovo.
Návod na řetěz, prosím, zde.

Nerozbitný.
Baby-friendly.
Originál.

8 komentářů:

  1. Jéé...pěkné! A vy už máte nazdobený stromek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, o Vánocích budeme opět putovat jako Nomádi, takže už doma čicháme a čicháme!!! ... :o)

      Vymazat
  2. wow! <3 jednoduche a krasne!! a povede se vam stromek nejak udrzet zeleny a neoschly? nekde v usa jsem vypozorovala tipy jako cocacola do kybliku a tak, ale nevim, jestli jsem to uplne dobre pochopila .) super tip na retez, my premyslime, ze stromek ferove povesime hlavou dolu, jak se to delalo uuplne kdysi .) (a nebude v dosahu tim padem vubec .))) jo a ten typ postavicek, jak mate masinky a panacka, mam strasne rada :) (masinky koukam nechybi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, taky jsem nad tímhle zvykem - původem z Německa (hohoho) - přemýšlela, prosím, fotněte nám to, jako myslím ty skoby, úchytky, karabiny, lana apod., ať příští rok víme, jak na to, díky, jste zlatí ...:o)
      A díky za povšimnutí si mašinky - původně visela na stromku úplně jinde (dole a K. si ji v případě nutkavé potřeby může sám kdykoli sundat), ale já si řekla, že ji prostě vecpu do záběru - ano ano, u nás bez vlaku ani ránu, natož o Vánočkách ... :o).

      Vymazat
    2. madam, my mame tramy, takze hrebik vetsiho prumeru z boku jednoho tramku a hotovo :)) chces to do mms, nebo staci tento popis? :)) v byte bychom si to nelajsli, kazda hmozdinka je neuveritelny problem, to uz jsme tu myslim resily :)))

      Vymazat
    3. Chci o tom post! ... :o)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Amelie,
      hlavně brnkačka, neuvěřitelná - ale tak efektní!!!

      Vymazat