pátek 7. prosince 2012

I cesta může být cíl

Mužovi k Mikuláši.
Onehdá se stal terčem smíchu známých i neznámých, když usnul v jednom hotelovém dětském koutku, předstírajíc že si hraje s Kubou. 

Ideau jsem nosila v hlavě už od léta, díky Janě  za inspiraci. Jen jsem zvolila opačnou stranu trika, poloha  tatínka na citovaném obrázku mi připadá trochu mrtvolná. Navíc náš otec dítěte leží na břiše pouze nemá-li čistou krev a já ho nutím k rotaci těla s cílem snížit hlukovou hladinu na úroveň umožňující mi spánek. 

Čmrkat jsem začala dole, podle fotky namalovala domeček, pak jsem si ale řekla, že vzorový obchod vzhledově pranic neodpovídá našemu, a tak jsem tam fikla "ten náš", benzínku jsem opatřila patřičným logem a špitál vyměnila za porodnici. Hřiště jsem okopírovala odtud a kdo byste se bál 3D malůvek, pro vás má tohle.

Tričko a vozový park: domácí fundus


Nápis na fixu se mi bohužel nepodařil zrealizovat ... :o).

14 komentářů:

  1. Takový triko by potřeboval můj muž, protože skoro ho podezřívám, že horizontální polohu při hraní s dětmi vynalezl:-) Je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych ho brala pro sebe, ehm, s kresbou na záda... MASÁŽ! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní nápad a organizér je také super!

    OdpovědětVymazat
  4. :))))))))) Tak tohle je fakt NECO!! normalne zvazuju vyrobu. akorat ten nas chrobos s autickama moc nenajezdi, ale tak staje by mozna tez zabraly, sire louky, koupaliste.. a na tu masaz by bylo nejlepsi jezero plne ryb, joj, to byly postouchani pro svaly .))) velmi, velmi inspirativni to tu mate pani!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáje, louky, jezero - ty jo, to má poetiku, TO CHCI - čmrkni mi taky jedno, holčičí = umělecké dílo na hrbu.
      Díkajs, mami.

      Vymazat
  5. Dobrý nápad,to musím zkusit, moc hezké. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě napadá, že by si pak všichni "ti tričkoví tatínci" mohli udělat někde meeting a společně si poležet, zn. děti s sebou!!! ... :o).

      Vymazat
  6. Hehe, ten obrázek jsem taky nedávno někde viděla (pravděpodobně na FB) a zvažovala výrobu, ale náš mrňous s autíčkama moc nejezdí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A není zviřatkomil? Co "venkovská varianta" ala Simsalabim? ... Zdravím Jáju!!!

      Vymazat