pondělí 26. dubna 2021

Jak se Ti daří, Mitnik?

Zeptali se mě opět z nejmilejší redakce časopisu Maminka a já jim moc ráda poslala svoje dva odstavce o kabelkovém podnikání v roce 2021.

Pravda je taková - že bylo lépe! Ono není těžké si spočítat, kolik kabelek potřebuje žena na cestu z kuchyně do pokoje, kam jde zkontrolovat děti na on-line výuce a zpátky. Nebo kolik víkendových kosmetických etují využije, když se stejně nikam jezdit nemůže.

Ale o to víc si teď raduji z každé jedné objednávky od vás! 
Jsem vám vděčná, že se k mojí ruční práci stále vracíte. Děkuji, že pro vás můžu šít, že podporujete českou značku - děkuji vám, že u mě nakupujete.

A díky za internet a sociální sítě - právě ty mi přenesly moc fajn nové zákazníky, se kterými bych se jinak nepotkala. Nebo výjimečně krásné zakázky, kterých by jinak nebylo. A jak se teď musíme pořádně snažit a dostat ze sebe to nejlepší, odeslaly jsme s Janou JouJou Nachlingerovu minulý týden do výroby úplně nové kufry To je moje - nejkrásnější, jaké jsme kdy měly. Tak už se na ně těšte!

A děkuji i květnovému vydání magazínu Maminka.

6 komentářů:

  1. Milá Roso, mám radost s tebou a jsem na tebe pyšná ... babka Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jsi napjatá na ten kufřík? Jakou barvu letos tipuješ, Jiřin? A děkuju Ti moc!!

      Vymazat
    2. Milá Roso, já jsem, popravdě, svým dvěma vnučkám kupovala kufříky několikrát, aby měly své věcičky kam schovat, nyní jsou to holčiny již téměř 17 a 15 leté, a už by si mohly spíše vybrat samy.Ale otázka zněla na můj tip - netuším a jestli mohu střílet naslepo: tak se přikloním ke světle modré až tyrkysové. Schválně, jestli to trefím.
      Krásný den k Berounce. Jiřina z N.

      Vymazat
    3. Tyrkysová novinka taky taky bude, Jiřin, ale kufřík ne-e. Ale moc děkujeme za tip - to nás s Janou moc baví!!

      Vymazat
    4. Mne zas moc baví, milá Rosičko, přeposílat články z tvého blogu znýmým, kteří mají tři a více dětí. Na jedny koukám z kuchyňského okna a jedny máme kousek od nás...a pak různě po republice. Hezký den. Jiřina z N.

      Vymazat
    5. Děkuju, děkuju, děkuju - že tady pro vás, ultras fanoušky, můžu být!!

      Vymazat