pátek 10. ledna 2020

Týnčiny třetí narozeniny


O Vánocích jsme si dopřáli výjimečného luxusu - tři dny jsme byli jenom spolu a jenom doma. Nosili jsme gatě do gumy a právě podle toho jsme si pochutnávali na všem dobrém; abychom to všecko ve finále zajedli Týnčiným dortem. Děkuji své zkušené kamarádce Martině, která mi poradila upéct malý snídaňový dortík z muffinového těsta. A děkuji Týnce, že nám z ní roste taková šikovná holčička, které už tedy necháme narůst ty dlouhé vlasy, když je tak chce!

A ještě bych moc chtěla za všecko poděkovat svému tělu, 
které teď dost šílí a asi zažívá abstinenční příznaky, protože poprvé za devět let není pravidelně po třech letech těhotné, což mi dává dost sežrat. Zažily jste to taky?


Krém z mascarpone a šlehačky, přesně to 27. prosince potřebuješ!




Sladké plody života.
Mimochodem v den výroční Týnčina narození jsem si - jako vždy - přes den oblékla přesně tu noční košili, ve které jsem T. přivedla na svět. Abych pak večer se slzou v oku dojatá nad fotoalbem zjistila, že to tehdy bylo ale úplně jiné pyžamo.
Ach, my matky bláznivé!

6 komentářů:

  1. Něco na tom bude, protože mám děti po dvou a čtvrt letech a mezi těma dvěma a třemi lety mladšího mi ty hormony taky dost šílely. Ale racionálně jsem věděla, že bych to nezvládla, a tak nějak po tom čtvrtém roce už se to uklidnilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ti, lásko - aspoň si teď můžu spočítat, kdy až začnu být zenová ... :o)

      Vymazat
  2. Najkrajšie dievčatko, všetko dobré!

    OdpovědětVymazat
  3. Roso, já jsem třikrát po sobě každý druhý rok v lednu zjistila, že jsem těhotná, a od té doby jsem z toho každý rok taková nesvá... Vlastně vůbec nevím, jestli si to nechci ještě zopakovat... i přes to blití to bylo krásné... Takže hormonální bouře každý leden!

    OdpovědětVymazat