pátek 18. října 2019

Londji: Paper family


Zatímco dneškem končí soutěž o voucher na nákup v secondhandovém Brumlovi, ráda bych vám ukázala, že zánovní se dají kupovat i hračky. Objevila jsem totiž, že náš oblíbený originální on-line obchod Hračky odjinud má kolonku Bazar, kde si můžete vybrat tvůrčí a zábavné kousky s drobnou vadou. Zato za lepší peníz!

My s Týnkou jsme bez dlouhých holčičích úvah sáhly po panenkové papírové sadě od španělské značky Londji a vůbec nechápu, jak jsme dosud mohly bez této ploché rodiny žít. Kartonová mamka, kartonový taťka, brácha a ségra - okatí a nahatí, jen v prádle. A k nim pět variací stylového šatstva, které jim obléknete pomocí tradičních titěrných háčků z papíru na ramenou a nohou. A už si hraješ!

To chceš. Panďuláčky ve slavnostním gala. V zimní i letní módní verzi, ve víkendovém pohodlí; celkem se šatníkem o dvaceti nepřehlédnutelných modelech. Tato papírová skládanka vyrobena v Barceloně(!) je z recyklovaného materiálu - jak je pro katalánskou firmu Londji léta typické. Tak to zkuste taky: pořídit si pro sebe něco pěkného v sekci Z druhé ruky.

A ještě - nenechte se zmást všemi těmi vrstvami pudrového tylu. S hravou sadou se u nás baví napříč genderu, oblékají i chlapečči. A když jsem teď v pondělí ráno - už v prázdném ztichlém domě - našla na kuchyňském stole malinkou maminku a tátu v oblečcích hrdinů se škraboškou přes oči, úplně jsem v těch svých měla slzu.

...
Kdo by to všecko chtěl vidět i v pohybu, nabízím ukulele video a e-shop Hračky odjinud má pro vás zase
slevový kupon na 11%.
Heslo je Rosa.
Tím spíš nepřehlédněte jejich novou velkou nabídku Co (malého) do adventního kalendáře!

Té už snad chybí jen kabelka!


Kartonové postavičky mají i šikovný kolmý stojan.


A tady je ten jediný fousek na kráse - my měly v sadě už část oblečků vytlačených z mustru. Což je opravdu maličkost až nic.


Inventura celé garderoby pro vás a dole inventura Týnky, kdo (a v čem) jde zrovna kolem nás.

2 komentáře: