čtvrtek 24. října 2019

Látka To je moje 2019


Je konečně tu! Nová. Staronová. Na bílém podkladě. Bavlněné plátno. A tradiční polštáře a povlečení s ilustracemi Jany JouJou Nachlingerová vyhlížejte v e-shopu už vzápětí.

Ale dneska se podívejte k nám. Protože tohle jsme my - se všemi našimi nedostatky. Podzimní náladu jsme u nás na zahradě původně měly s Katarinou Čechovskou fotit jindy, leč plechové hrnečky nedorazily a hrnky bez hrnků se, jak známo, blbě fotí. Nakonec jsme se všichni potkali o sobotě a do dětského scénáře narychlo naroubovali i Kubku. Kdybych jej prosila, dělal by ofuky - takže když na fotkách být neměl, angažmá se dožadoval. Já přesně věděla, co děcka chytne (a nepustí). Práce s medem. I když, jak trefně poznamenala Kačka, dětem se v čaji po chvíli podařilo vytvořit nasycený roztok, ve kterém již další množství nektaru z květů nešlo rozpustit, ale od nádherných snídaňových fotek, myslím, nakonec pohled nejde odlepit taky. Uvidíte je brzy.

Náš Miki má velmi husté drsné vlasy, které se fantasticky tvarují. Ty Týnčiny zatím vůbec -  nad s jedinou výjimkou: když si do ofiny dá trošku medu. A toho si všimněte, když tihle dva manželé po dvaceti letech spolu sedí pod peřinou, zatímco jim "za kamerou" vyprávím pohádku podle obrázků v naší knížce To je moje. Na bájivé příběhy umím utáhnout každého a tohle jsem si neskutečně užila. Hotové fotky - možná i na zdi - mi budou už napořád připomínat, jak se tehdy oba řehtali, jak poslouchali, jak koukali, jak mi (ne)věřili.

Tu malou chvilku jejich veliké představivosti se Katarině povedlo zachytit neuvěřitelně!
Ona je Káča celá výborná. Tichá osobnost. Laskavá v otázkách. Něžná v prosbách. 
Když vás fotí, vy o tom nevíte. Nevíte o ní. Spoušť spouští rozvážně, soustředí se a ptá.

Takže jestli vážně hledáte někoho, kdo bude brát při vašem rodinném focení děti opravdu vážně,
právě jste jej našli - Katarina Čechovská Photography.
...

A teď už mě omluvte, my si doma jdeme vyprávět dál.
O kouzelném domě, o jedné botě, o plné vaně, o ... to všecko lze v naší látce číst!

Jen mluvte a poslouchejte (se).










...

A toto už je malá upoutávka na příště. Moji včelí medvídci.

4 komentáře:

  1. Roso, jste fakt krásní. Ty fotky s podzimním oparem jsou nádherné. a ty tvoje šaty!!!!!
    Užívejte krásné dny. Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Kráásná, moc jsem se na ni těšila:)Krásný den Jana

    OdpovědětVymazat