čtvrtek 15. března 2018

Oulanka National Park


A s tou září vás budu ještě chvíli napínat. Náš poslední finský den.






















10 komentářů:

  1. Milá R. Mitnik, aktuálně čtu a prohlížím Vaše krásné fotky z Finska a celá reportáž, prostě nemá chybu. Musí to být pro Vás oba fantastický zážitek. To spojení s přírodou, a tak vlastně všechno... Jako kdybyste byli na konci světa. Přeji Vám šťastná návrat domů, myslím že Vás také čeká mrazivý víkend, ale jistě ne tak pohádkově zasněžený!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byli jsme opravdu na konci světa, dál už je jen ... Mrazík ... :o)

      Vymazat
  2. Krááása, tam to musí i vonět sněhem ! Moc vám to oběma přeji a přeji šťastnou cestu domů a nevím jak vám všem, ale nějak ten váš pobyt rychle utekl ! Šá

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, Finsko paráda, užívejte! Oulanku jsem navštívila před dvaceti lety v létě a jako top zážitek bylo stádo sobů i s mladými, které se valilo bůh ví kam... ráda na to vzpomínám. Ticho, klid, voda, lesy... těším se na další příspěvky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda Roso, cela tahle velka vyprava nema chybu. Musite byt plni zazitku a dojmu. I pocasi mate skvele!!! Ja tak nejak tusila, ze tam pojedete, i kdyz jsem si myslela, ze vyhrajete:-). M.

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera, díky za krásné reportáže z výletu snů! Je na fotografiích vidět, že jste si to s Kubkou vážně užívali! Přeji štastnou cestu domů ! Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcel, světoběžníci zdraví světoběznici. A díky!!!

      Vymazat