středa 29. listopadu 2017

Festival Mini začne už v pátek


Smyčka se utahuje, ta časová!

Srovnat do krabice poslední - ještě horké! - zboží, zavolat JouJou, převzít zásilku u branky, zaslat znovu data do copy centra, najít své podnikové razítko, odškrtnout si další splněný úkol.

Ve chvíli, kdy čtete tato slova, možná už stojím na štaflích a řasím v šestém patře Kotvy rosistické závěsy. Tedy pokud mi do toho opět někdo nehodil vidle a vše se mi posunulo/přesunulo/změnilo. Dost věcí mám stále malinko na vodě - přelévají se a hýbou.

Telefonní drát do Budějovic už je úplně přežhavený: probíráme na lince s Janou všecko - já jsem překotná, natěšená, vyklepaná, ona vyrovnaně klidná. "To si nemyslím." "S tím souhlasím." "Chichi." Jana má svůj názor a mně pomáhá se neztratit. A ještě se mile směje mým vtipům z nervozity a trapnosti. O některých počinech aktuálně stále nevíme, jak dopadnou, ale jedno vám už nyní můžeme zcela určitě slíbit.

Přijdete-li na festival Mini - v pátek až neděli 1. až 3. prosince,

spatříte za pultem i sladkou malou JouJou a mého malého Mitnika - takovou mini-roztomilost si jistě nenecháte ujít! A je taky možné, že potkáte i mou nejkrásnější sestru, která je zrovna teď i nejtěhotnější, a proto se stane (třetím) maskotem našeho stánku.

A teď už jen nezapomenou vzít žehličku a židličku a koupit si příjmové paragony (transparentní) a nové punčochy (netransparentní).

Velmi se na vás těším.
A jsem moc zvědavá, kolik z pozvaných, kteří mi odpověděli, že na podobné akce nikdy nechodí, 
ale že tentokrát by pro mě mohli udělat výjimku - kolik z nich nakonec osobní pozvání příjme.

Tak na viděnou v obchodním domě Kotva.
! POZOR: na festival bude zvláštní vchod z pasáže, odkud vás vyvezou výtahy přímo na Mini!
...
Náměstí Republiky 8, Praha 1

...

A nakonec to nejdůležitější - dvě vstupenky na festival vyhrává Míša - misiko. Gratuluju!

Prosím čekejte ode mě, Míšo, mail, pošlu vám instrukce k vyzvednutí si tiketů.
PS: Žádný váš špionsky tajný tip nebyl správný, ale nebyly jste daleko - něco pro děti to bude!!!

A na festival přivezu taky limitovanou kolekci Baby-organizérů, navrženou speciálně pro maminky (... protože pár jich znám!).



I tvídové kabelky Donegal na kočárek.

S výborným hravým detailem.

Ale nic z toho vážně ještě není ono překvápko!!!

4 komentáře:

  1. Roso, já bych moc ráda viděla pár Mitniků naživo a doufám, že mi to vyjde!!!
    Lenka ze školky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, ty tvídovky na kočárek! ...jednu "klučíčí" si u Tebe doufám pak najdu i na eshopu, na "Mini" se nedostanu a jsem zvědavá i tak na další překvápko z kolekce To je moje, pořád s objednávkou pár dalších věcí vyčkávám :) Hezký festiválek i první advent s rodinkou. Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Rosičko, Tvé překvápko na festivalu je úžasné....

    OdpovědětVymazat
  4. Roso,krásné se vám směji oči.Jste strašně sympatická a já chci vědět odkud jsou ty šaty!!!!:)Budu teta a koupila jsem u vás plechacek:) a doufám,že příští rok mnohem víc,až se prcek(sestře) narodí.Kamila ze mlýna

    OdpovědětVymazat