čtvrtek 9. února 2017

111 míst v Praze


Už u nás doma byl na obhlídce stěhovací technik, kterého David již bohorovně vybídl, aby se nezouval, což mě omylo (a já pak zase podlahy). Už jsme se byli představit v Kubově nové školce a otevřenými dveřmi prošli i do jeho budoucí školy.
Děcka, my UŽ se vážně asi stěhujeme!

A přesto - nebo možná právě proto - jsem si teď na náhodné doporučení mé kamarádky honem koupila nového průvodce Prahou. Nevšedního. Úplně aktuálního. Krásného. Růžového. Který baví. Takže vy, kdo milujete místa běžně spíš opomíjená, mám tady něco přesně pro vás! Nechte se inspirovat.












...

A koho navigace v telefonu spíš dezorientuje a mate, ten najde na závěr knížky správného kapesního formátu jasnou mapku.

A k tomu i dva medailonky autorů, abychom věděli, komu máme být za nápady na nevšední zážitky v matičce Praze vděční.

8 komentářů:

  1. Juuu, děkuji za tip a už vím, komu ji dám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mila Roso...citim potrebu Vam o tom napsat...čtu Vas blog asi od pocatku a porad v nem nachazim spoustu inspirace je mi blizsky ...v posledni dobe i svym tešenim na stehovanim mame stejny pocet ratolesti jen my teda do tretice se konecne dočkali kluka a tim padem zvedame kotvy a jedeme o dum dal...co tim chci řict...vždycky sem mela Vaš blog rada ale ted se kazdy den tesim jak mala na dalsi prispevek o stehovani protoze i ja touzebne odpočitavam to datum a pokazde si rikam jo přesne tak,pravdu díš Roso☺tim chci rict jestli si vubec uvedomujete jak my Vase ctenarky nektere prochazime casem spolu s vama spolu s vama dospivame k necemu nekomu někam... nebo dobre teda...starnem��
    Kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow!

      Kamil, moc děkuji, držím vám palec. A po pravdě vám musím říct, že mé psaní primárně vzniká pro mě - dělá mi dobře ťukat si do kláves svůj život, radosti se umocňují a trable pak naopak zdají menší. A to, že se pak najde nějaký odvážlivec, kdo si to i přečte, to mě stále a denně udivuje, ale díky díky díky, že JSME SPOLU. Ať se vám dobře daří!!!

      Vymazat
  3. Jó, to jsem chtěla koupit a pak jsem na to zapomněla! Dík za připomenutí.

    OdpovědětVymazat