úterý 30. dubna 2013

Jako kukuřička

Tak na mě působí tohle etue.






S paví podšívkou.
A korále pro dámu - s okem uprostřed - k tomu.

Aneb není nad to mít třetí oko!

16 komentářů:

  1. Ty jsi nejvtipnější!!! A samozřejmě děsně šikovná....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děsně ... :o)
      (Původní věta zněla "A korále pro dámu s okem uprostřed." Když jsem si ji pak po sobě přečetla, smála jsem se asi patnáct minut vkuse aneb legrace, když cpu po ránu pračku, myčku, dítě snídaní ...)

      Vymazat
  2. Roso já se tak těším na třetí oko!Snad Ti poštovné a jeho výše nesebralo smysl pro humor a vše je ok!Momentálně se těším na tři balíčky,které jsou na cestě,tak se radostí asi dáma s třetím okem zblázní !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Marcelko, ty paví nádhery jsou pro tebe ! A já plánovala jak budu s "tvojí" taškou drandit na kole přes levandulové pole :-D
      Roso, už i korále jo ? A vystajlovaný do kabelkového outfitu! Jdu popřemýšlet o mé verzi... takže pokud možno kabelka přes rameno na kolo, musí se mi tam vejít Louboutinky jak radila Olivka na drandění levandulovým lánem, samozřejmě hodně kapes na sluneční okulky, opalovací krém a tak, pak taky poutko na slamák, košík už mám ... že bych ho taky ohákla? No a korále, to je jasná věc!!

      Vymazat
    2. Já se mám ,co?Ale kolo nemám.A taky mi tu chybí ten lán levandule ....A moc se těším na Tvoji verzi. Jen se bojím, že když Rosa bude dávat další a další její nádherné výtvory na blog,že je nebudu mít kam dávat, a hlavně všechny by nešly nosit najednou! A nemůžu se dočkat balíčku...A zdravím do dálky z dálky!

      Vymazat
  3. No však jsem to povidala. Sice jsem rozjezd do svetovych stran videla tak na podzim, ale cim dřív tim lip :o) Jsi fakt skvela a napady jsou naprosto original.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju.
      A jestli máš ještě nějaké vize stran mé kariéry, sem s nimi ... :o)

      Vymazat
    2. ...se teda zeptam te kulate koule, co tam ještě skryva v tajemnu ... ale ja osobne si myslim, ze mas bajecne rozjeto

      Vymazat
  4. rosicko a rozmerove se ten klas kukurice vejde? .) neni nad svacinku zabalenou ssebou, ze ,))) (moje uchylka v KFC, kukurice .)) ta pavi latka je faakt magicka, super kombo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že jo - jsem to měřila přesně,
      kašlu na tvářenky, řasenky,
      klas především!!! ... :oú

      Vymazat
  5. Moooc zdravím....VOKOPKA

    OdpovědětVymazat