úterý 12. března 2013

S džunglí v koncích


Chtěla jsem to taky zkusit - jak se šije ta girlanda, co je jich všude plno. Podle vykrajovátek na těsto jsem obkreslila tvary zvěrstva dvojmo na tvrdý papír, slepila, prošila.
Hodně jednoduché.
A takové hodně baby.



S výsledkem jsem spokojená, jen - pak jsem nevěděla: kam s těmi řetězy. Z boku knihovny budiž, ale ten na dveřích skříně, ten tam visí už jen pro vás - pro oko. A pak mi to došlo: to je konec. Konec Kubovy džungle! Už to není kam dávat. Dnes tedy závěrečný díl z téhle série. Ale prosím, žádný smutek - zas vymyslím nějakou tu legrandu na pokračování. Nebo máte vy nějaké přání?

23 komentářů:

  1. cici a proc na skrini ne? mi se libi ,)) ze to vlaje? co kdyby se to prilepilo washi i dole? obdivuji tve umeni utnou veci v nejlepsim! ja hlasuju pro kubikovo modni okenko haha :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A není to přeplácané???
      A co vlaje, vlaje jen dočasu - znáš to!
      Bebe-fashion, píšu si - jeden hlas ... :o)

      Vymazat
  2. Taky se mi moc líbí papírové girlandy. Chtěla bych kolečka, jen jsem pořád nenatrefila na pěknou raznici a ten správný papír. Odkud máš ty tvé papíry, prosím? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čibíčko!
      http://www.tchibo.cz/Papir-s-motivem-30-listu-p400028118.html
      Počkej, pohledám a pošlu odkaz, kámoška odehdá někde on-line narazila na pěkná velká kola!!!

      Vymazat
    2. olivko ja mam 4cm kruh odsud - http://www.kreativ-ostrava.cz/ a maji i 5cm, meli i oblouckovy okraj, nevim, jestli maji i skladem, a naposled jsem tam zahlidla uzasne mracky, vazne nad nima premyslim ,)) kdybys to tam nenasla, napis jim mail, ted to nemuzu rychle najit :( mam to kousek od nasich, tam obcas zavitame s kocarem, papiry maji taky i oboustranne krasne ,)

      Vymazat
    3. Leni,
      ty jsi anděl!
      Taky oboustranný!!! ... :o)

      Vymazat
    4. Moc děkuji za radu...Kreativ Ostrava navštívím a doufám, že budou mít obloučkový okraj. Přesně takovou raznici sháním a všude je vyprodaná. Jsou obloučkové, ale s velkýma, co vypadají jako linecké :). Chci drobnější vlnkovaný kraj :). Vymýšlím si, vím :)a 4 cm je ideální míra :)

      Vymazat
  3. ZOO moc hezké, nechci pořád psát o sobě, ale chystám se na řetěz velikonoční - z vystřižených vajíček. Ale bude to úplná premiéra a hlavně nemám matroš, napadl mě filc.Jinak tatínek Skubiho je vášnivý letecký modelář a v pokojíku máme dva nevzheledné ?šrouby? čučející ze stropu tak zkusím girlandy z ér. Takže vejce a éra...VOKOPKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vokopko,
      prosím tě - dyť já tu též furt točím jen o sobě!!! Go, ego, go!
      Šít z plstě je výborné!!! Vajca budou bezva energetická legranda - úplně do vidím ... :o)

      Vymazat
    2. Děkuji a jinak k těm dalším Vaším legráckám...mě od Tebe baví výstavy a potěšil Jakub a Jáchym, takže třeba aktualitky z Vaší čtenářské praxe...VOKOPKA

      Vymazat
  4. Roso, oceňuju to umění, říct si dost :-) Mezi námi, dětské pokojíčky toho snesou (a musejí snést) hodně, ale i cit pro míru by mohl být součástí zdravé výchovy... :-) Jinak ale Kubova džungle se mi líbí moc a myslím, že do přeplácanosti má ještě hodně daleko!
    A Tvůj blog mám ráda právě pro tu mnohostrannost a taky proto, že z něj cítím, že každý všední den je možné žít nadmíru zajímavě. Hlavně aby byl pořád o Tobě! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pondělí,
      v životě mě to nenapadlo, ale možná že jo - že já vím, "kdy je potřeba jít dál". V lednu jsem udělala důležité rozhodnutí, které se setkalo s velkým nepochopením mých blízkých, ale já si prostě furt myslím, že je potřeba se posunout, stačilo či všeho do času.
      A máš pravdu: když opadly první návštěvy novorozeného Kuby, zjistila jsem, že čas doma s miminečkem může být až k uzoufání monotonní, každý den stejný, čtvrtek, neděle, srpen, leden. A kdo ví, jestli budu ještě někdy na mateřské, takže JE POTŘEBA dělat různé opičiny skopičiny, ať to stojí za to!!! ... :o)
      A jasnačka, furt to tu bude o mé příšerné osobě. Jistou fanynkovsku základnu má evidentně i můj muž, ale vzhledem k tomu, že se nerad fotí, není skoro vůbec doma a ani neumí šít kabelky, nevím, jak bych o něm mohla denně psát blog ... :o)

      Vymazat
  5. Kubík se má,že má takovou akční maminku.Barvičky jsou to(stejně jako výsledný produkt)strašně příjemné,ale u nás také bojujeme kam s množstvím výrobků.A náš malej vetešník samozřejmě všechno potřebuje a nic se nesmí vyhodit,tak skladujeme a vrstvíme atd...Lada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ladu,
      díky.
      Náš Kubušák si zas začínám pomalu ale jistě své hračky pamatovat a v tu nejméně vhodnou chvíli si třeba vzpomene, že si tuze touží pohrát s malým žlutým angličákem ... a pak s mužem lezeme po kolenou celým bytem jak blázni a zoufale hledáme, jen jen aby se náš synáček nerozčílil ... :o)

      Vymazat
    2. A co teprve hledat ručičku od panáčka z Lega:).To je teprve zoufalství,jelikož bez ní se přeci nedá dohrát ta rozehraná bitva....lovu zdar.

      Vymazat
  6. A za pár let se člověk vrátí z práce a na zdi visí Lady Gaga...Naštěstí hrdinové přicházejí a odcházejí,to se pak s láskou vzpomíná na první čmáranice na zdi.Dělej skopičiny,užívej,čas se nedá zastavit(BOHUŽEL)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OK, budu!!!
      A díky za legrandovní komentář, smějeme se tu i mužem na gauči!

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Děkuju!!!
      Ty máš zas skvělou tyrkys bundičku :o).

      Vymazat
  8. super napad, velmi sa mi to paci :)

    OdpovědětVymazat