pátek 6. ledna 2023

Mizerný rok


Rok 2022 byl pro Rosu Mitnik bídný - zákazníci moje kabelky příliš nenakupovali.

Na druhou stranu ten šílený tlak minimálních objednávek ze mě dostal maximum. Naučila jsem se nové věci, začala používat šikovné byznys nástroje, vymyslela úspěšné prodejní kampaně. Dala jsem své značce všechno, proto jsem spokojená.

Děkuji roku 2022 za všechny krátké i dlouhodobé spolupráce, na kterých jsem měla tu čest se podílet. Taky díky nim jsem se toho naučila mnoho nového a mohla zažít úspěch. Je to pro mě splněný profesní sen - když někdo umí ocenit, co umíte.

V osobním životě jsme se loni bohužel dvakrát museli naposled rozloučit s našimi nejbližšími,
jsem ale šťastná a vděčná, že jinak jsou všichni z rodiny zdraví, děcka rostou a starosti o ně jsou stále za odměnu.

Děkuji, že jsme mohli cestovat, koupat se v oceánu; že jsem se mohla koupat ve slzách smíchů 
na všech loňských oslavách, mejdanech, chalupách, svatbách a křtinách.

Byl to pro mě těžký rok, protože život není lehký.
Zchudla jsem - přesto mám víc, než jsem si kdy přála.
...
A jak hodnotíte rok 2022 vy? Paráda? Nebo dobře že už šel?

2 komentáře:

  1. Díky za upřímnost, milá Roso. Z tvého instagramu to vypadalo jinak, že všechno funguje, jak má. Já bych z tohoto důvodu nikdy podnikat nemohla, jsem minimalista a neumím si představit, že někdo chce pořád kupovat kabelky/boty/hrnky/cokoliv. Mám dvě tvoje kabelky, dvě psanicka, hromádku toaletek a i když se mi u tebe líbí leccos, prostě už nenakupuju, dokud se to stávající nerozpadne. A rozhodně nemůžu a nechci hodnotit rok podle zisků, stavíme dům a všechny prachy jdou tam, jednou se možná dočkám časů, že nebudu muset šetřit a počítat každý výdaj, ale zatím to nevypadá. Pro mě byl loňský rok dost překvapivý, plný změn a vrcholem bylo velmi neplánované těhotenství, ke třem puberťákům. Takže letos to teprve bude jízda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, to je parádní pointa!!

      Jani, gratuluji a držím vám všem doma palce.

      Na sociálních sítích bych ráda dál lidi bavila či inspirovala - od toho ty sítě jsou; tam nikdo nechodí, aby četl obavy, stezky či katastrofické scénáře. Zasmát se, něco nového se dozvědět, něco naučit - to všichni chceme. A tak to je!!

      Vymazat