čtvrtek 4. června 2020

Veliká plážová taška


Něco vám nesu - největší tašku, jakou kdy Mitnik měla. Aby se vám do ní vešlo celé léto, aby se vám do ní vešlo všecko! O dost jsem roztáhla délku kabely, malinko rozšířila festovní koženková ucha a sáhnout ve finále po proužkované lehátkovině už bylo lehké.

Vaše XXL plážová kráska je tu. Ale sluší jí to, i když venku leje a fouká. Protože víme, že léto není jen horký písek, vlahé vlny a orosený drink. Nejdůležitější je umět si to užít. Mít styl a k tomu radost ze života!

...
A jestli se vám navíc ještě nedaří odtrhnout oči od mé čerstvé jesenické větrovky, ráda vám doporučím tuto moravskou značku Woox. A můj zlatý pršiplášť budiž mi základem povedených prázdnin.


Celý svět - na rameni.

Tři centimetrová ouška z koženky.

A šikovné dno.


2 komentáře:

  1. Ahoj Roso,já prý vyhrál mobil a chtěli,nevím z jakého důvodu,zaplatit poštovné 25kč.Zaplatil jsem kartou a druhý den,na vánoce mi zmizelo z účtu 1760kč.Prý jsem si koupil předplatné na rok u rap,jazz,dance z Kypru.Proč bych to proboha dělal?Naštěstí jsem podvod nahlásil a banka mi peníze za 3 měsíce vrátila.Byl to podvod s tím poštovným.Jakmile se dostali ke kartě tak kradli.Doufám,že peníze dostanete také zpět.Není to málo.S pozdravem Michal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Michale,

      díky, peníze mi kartová společnost již vrátila, ale můj nejistý pocit z on-line světa platí dál ...

      Vymazat