úterý 29. ledna 2019

Budeme na billboardech


Na billboardech a v časopise.

To vám tak jednou vytírám podlahu v kuchyni, když mi přijde e-mail, jestli bych zase nešla fotit. A to víte, že jo! Voňavé šminky, hluboké měděné oči, profesionální styling, kdy vám i boty u kotníku zapnou a atmosféra snímků v luxusním stylu Dolce&Gabbana. Jemně rtěnky, něžné nehty, lesklé šaty a malé flitrové šatičky. A k tomu podpatky vyšší než David.

Jsem na finální výsledek kolem jarních cest a silnic v Česku velmi zvědavá. Sešlo se opět nás devět loňských finalistek soutěže Maminka roku. Devět koček a jejich devět koťat, kdy se hotový reklamní plakát fotil na třikrát. Po třech jsme udělaly veselou partičku a umně zahrály předepsanou scénku, a pak další a další holky. A teď už je to jen na mistru retušérovi, aby všecko k sobě dohromady krásně sedělo, včetně obrovského pugétu růži a laškovného ujídání z malinkého dortíku.

A protože jsme točily i žhavé video upoutávky pro vás maminky, které váháte, jestli se letos do druhého ročníku soutěže Maminka roku - Podnikatelka také přihlásit, řeknu vám to stejné, co jsem namluvila do hlavy kameramanovi. 

Běžte do toho! Buďte otevřené a přímé. 
Kromě magazínové popularity totiž získáte nové cenné kontakty - zejména ty z mediálních vod pro mě byly opravdu šikovné.

Ranní ticho před show.

Zatímco v poledne už vzduchem krásně létal hvězdný pel, emoce a blesky.

6 komentářů: