středa 25. července 2018

Třetí místo je|není dobrý


Na druhou pozici mi právě teď nechybí moc, ale já potřebuju vyhrát!

Šla jsem si do časopisu Maminka zasoutěžit, abych získala možnost tištěné reklamní prezentace na stránkách jejich magazínu. Napsala jsem jim (mitnikovsky) sloupek o sobě a v redakci si mě ze tří stovek adeptů vybrali do semifinálového kole. Dále do finále už ale půjdou jen tři mamky, se kterými se natočí jejich vlastní medailonek a čeká je celodenní (doufám že krásné) focení. O slavnostním listopadovém večeru pak odborná porota rozhodne o vítězce v kategorii Maminka roku - PODNIKATELKA.

Živá video ročenka o mně by byla jistě veliká legrace! Sedím rovně, nešilhám, nešišlám a umím mluvit moc pěkně komisně; zásadně vždy s moravskými koncovkami. Ovšem za přítomnosti mých tří dětí bude na kameru asi sotva stěží co slyšet, protože v hlasitých větách teď o prázdninách začala u nás vykládat už i Týnka. Zatímco Kubka by tomu dodal racionálně kritický a Miki rozměr. Přesto kdo byste měl odvahu a chtěl náš domácí barevný cirkus vidět na vlastní uši,

hlasujte i dnes pro Rosu Mitnik a její příběh. Děkuji vám za to.

...
A jak mě znáte, To je moje-podklady pro budoucí úspěšnou časopiseckou kampaň hotové už mám.
Na drobnosti i věci schovávané s velikou láskou!
Český kartonový kufřík, najdete v u mě v e-shopu.









Za mě je kufřík To je moje s tyrkysovou gumičkou nejstylovější, s oranžovou gumičkou nejradostnější.
A ten s bílou gumkou je prostě dokonalý.

Foto: Katarina Čechovská Photography.

6 komentářů:

  1. Hlas jsem Ti poslala, to je jasné, ale pochopila jsem dobře, že Ti mohu dnes poslat hlas ještě několikrát? Držím palce a přeji Ti ty nádherné ceny, které také nejsou k zahození. A hlasuje se do 3.9.? Tak i každý den hlas pošlu... aby viděli, že se Tvé kabelky nosí i za vodou , v dálce daleké. A malinká je krásná, ta kukadla!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Hlasovat je dovoleno KAŽDOU hodinu,tak se snažme,Rosička si to zaslouží.Za mně už jen pro tu krásnou češtinu co mi připomíná moji rodnou zemi.Zdraví Pavla ze Slovenska.

    OdpovědětVymazat
  3. Rosičko, jeden hlas tam máš i ode mě ... držím pěsti !!!! Marki

    OdpovědětVymazat