středa 30. listopadu 2016

Jdeme do finále!


Zítra nám začíná prosinec a má nabídka pro vás v e-shopu bude vrcholit.
Už teď tam na vás čekají velmi šik tvídové kabelky jako třeba tento kousek s červenou koženkou, vyšší než širší a s nastavitelným cross body uchem na stříbrně kovových karabinkách.

A pokud mi do toho někdo nehodí vidle, příští týden začínám s nejširší nabídkou organizérů, jakou jste kdy u mě viděli. Připraveny pro vás budou opět rozkošné černobílé kousky lesních zvířat z látky Wee Gallery, jednoduché organizéry s proužky a pruhy, radostně puntíkaté věci, červenočerná klasika, romantické pořadače do kabelky s motýli, a milovníci zimní poetiky se můžou těšit na lišky ve svetrech.

Naskladněny vzápětí budou také další tvídové kabelky s klasicky temně modrou džínovinou. Kabelky ve variacích s okrovou koženkou nebo s hravě stříbrným puntíkem na černém podkladu.

A kdo vyhlíží a nemůže se dočkat čerstvých kosmetických taštiček, i ten se dočká! Budu mít pro vás připraveny úplně nové vzory ptáků a geometrických trojúhelníků v modré, ale taky znovu oblíbené motivy Korálků, Zlatých lišek nebo stylově čistého chevronu.

Nenechte se dlouho napínat a sledujte i můj facebook a instagramový profil, právě tam já s vámi sdílím každou novou položku vyskládanou na polici v mém kabelkovém e-krámě!




Tuto šikovnou kabelku do práce i na volný čas hledejte pod jménem Nákupka tvídová červená puntíček.



A na závěr to nejdůležitější!
Od 1. prosince ke koupi každé kabelky ode mě dostanete její dárkové balení grátis.
Že jsou ty Vánoce.

Pusu, R.

4 komentáře: