pondělí 7. července 2014

Svatební speciál - fotky


Krásná nevěsta.
Krásná svatba.
Krásné všecko to bylo!

17 komentářů:

  1. Ty šaty jsou prostě úžasné...hned bych se vdávala znovu :-) ale za toho stejného muže :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo,
      na míru šité geniálně: nevěsta si postupně odkládala jednotlivé "komponenty" a nakonec - vůbec netuším jak - křepčila nad ránem v sukni po kolena ... ač to byly stále ony svatební šaty ... KOUZLO!!!

      Vymazat
  2. Je, nebolo v Rudolci ? V piatok sme zniceni neustalym bludenim na vylete a nedobytim Landstejna hladali aspon nieco dobreho na veceru a zaujal ma penzion s bielymi pompom gulami a pastelovou papierovou vyzdobou ! Nezaujalo nas potom jedlo, ale to je uz v nasich krajoch klasika. Vyzdobu sme chvalili a pripisovali sme ju nadchadzajucim miestnym historickym slavnostiam. Zeby to oni mali este z "vasej" svadby? O vyuziti velkeho priestoru sme debatovali i o modrom osvetleni baru a vobec osvetleni. Zaujimali by ma dojmy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, JO!!!
      Pro svatebčana to byl úžasný prostor: prostorná místnost, hodně jídla, hodně tance, v koutku dětský koutek a nahoře stylově čisté pokoje pro okamžité nakrmení, ulehnutí a znovuvstání jako stvořené!
      Akorát o modrém baru nic nevím - vzhledem k osobním okolnostem,
      ale můžu se večer zeptat muže - i když on trpí tradiční pánskou barvoslepostí a svatbách zpravidla paří "do židlí" ... :o)

      Vymazat
    2. Ahoj, dneska jsem po delší době zabrousila opět na blog a zjistila, že jsme zrovna na pořadu dne s naší svatbou :-)... a proto (doufám, že se Rosa nebude zlobit, že tu do toho takto vstupuju) bych možná zareagovala na příspěvek paní/slečny Drotarky. Tak tedy: ano, bylo to (nepřekvapivě) v Rudolci :-D. Co se týče toho velkého prostoru, tak do budoucna by měl být rozdělen na dva (hospoda a sál pro větší akce) - což zatím není, takže je to jeden velký prostor. Na svatbu to bylo ideální (vlastně ten velký sál a ubytování nad ním byl hlavní důvod, proč jsme ji udělali tam) a když se prostor zaplnil stoly a židlemi s bílými potahy, myslím, že vypadal slavnostně a ne tak obrovsky, ale faktem je, že pokud tam ta výzdoba není, působí to v té velikosti a s těmi stoly spíše dojmem socialistické jídelny :-D. Výzdobu jsme si dělali sami a jim se tak líbila, že nás poprosili, abychom ji tam nechali, že budou mít za týden slavnosti, v čemž jsem neviděla problém, alespoň jsem to nemusela likvidovat ;-). Modré podsvětlení baru tam opravdu je, ale zase - s tou svatební výzdobou nikterak nerušilo. Za běžného provozu je to asi jako pěst na oko :-D... jelikož jsme v Rudolci jako doma a se spoustou lidí se tam známe, tak tuto stavbu sleduju od začátku a je opravdu plná paradoxů (např. i to zmiňované osvětlení), ale to by bylo asi na dlouhé vyprávění. Je to úplně nový podnik a teprve se to tam dokončuje, zatím ještě ani není zcela v provozu, proto jsme museli (a asi i Vy) nad spoustou věcí tak trochu zavřít oko a nebo si je zkrátka zařídit sami. S tím rizikem jsme do toho šli. Myslím si ale, že to místo má do budoucna velký potenciál. Doufám, že si toho místní jsou vědomi, a že s tím dobře naloží :-) Když se na to podívám zpětně - když bych tu svatbu měla organizovat znovu - tak některé věci bych asi udělala jinak (hlavně co se týče cateringu, protože místní obsluha ten počet lidí dost silně nezvládala), ale to místo samotné se mi zdálo super. Třeba to, že jsme spali přímo nad restaurací... a potom - nebudeme si nic nalhávat - právě ten veliký a zatím ještě českou "tvořivostí" nezprzněný sál, kde se pohodlně vešlo přes 70 lidí i taneční parket a kde jsem mohla s výzdobou hodně popustit uzdu svojí fantazii ;-)...

      Vymazat
    3. Teda holky,
      tady je to úplná vyšší dívčí ... !!! ... :o)

      Já bych k tomu měla už jen jediné: já i Miki jsme na svatbě přibrali
      (a on to má i lékařsky věřené) - čili já i za jídlo dávám jedničku s vestičkou!!!

      Vymazat
  3. Krásní jsou! Já už bych se znova vdávat nechtěla, nechtělo by se mi zase do příprav (tak snad nebudu muset), o to víc si vychutnávám teď ty svatby cizí. Čeká nás bratrova za tři týdny a eště furt nemám co na sebe!

    OdpovědětVymazat
  4. ...tleskám...
    Miluji lodičkové výstřihy, vršek šatů je úchvatný.
    Nevěstin odstín vlasů...až jsem si začala zpívat Mullerovu "Rozeznávám..."
    Černobílá fotka zády...
    Dojetí v očích...
    Rosi, Vám to také moc slušelo!
    Smím se zeptat, co znamená ženichova čapka?
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme pěkně sborovně!
      Čapka je čapka, prostě takový trochu jiný gentleman!!! Ale NÁŠ.

      Vymazat
  5. Nevěsta nádherná!!!!!!!!!!! Vypadá to, že si svatbu užili všichni zúčastnění, a tak to má být! Novomanželatům jen to dobré do společného života!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Princezna!
      Ehm, teda teďka už královna!!! ... :o)

      Vymazat
  6. Krásní lidé - krásné fotky. Opravdu pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé zdraví Lada, mám nějaké termozamlžení.....

      Vymazat
    2. To je v pořádku,
      pro dnešek ti odpouštím!

      Vymazat
  7. Wow, krása! Fotograf to skvěle vystihl. Ale ta dvojice fotek s rodičema mě úplně dostala.

    OdpovědětVymazat