pondělí 12. listopadu 2012

Gingo biloba

Celý den jsem na ni myslela. A těšila se, šíleně. Poslední zbytek japonské látky. Vlastní večeři trochu ošidila, honem rychle naše 3K (koupel - kojení - koma), muž na kurtu snažíc se zastavit zub času, sama doma, ticho, sedám ke stroji, hurá! 

Taštička pro nejpohodovější osobu pod slunce (aneb trochu tomu malému nebohému Ježíškovi letos pomůžu).




8 komentářů:

  1. 3K....tak to jo...a s mužem na kurtu a volným večerem, to je jak u nás:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mívali jsme i K4, ale náš gurmet už nad kaší ohrnuje nos ... :o)

      Vymazat
  2. 3K mě dostalo :D Taštička krásná. Donutilas mě vytáhnout stroj a ušít povlaky na polštáře. Jen ještě musím koupit knoflíky. Prostě inspiruješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooooooooo, to se krásně čte. Povlaky jako jo?! Hele, a jak se šijí dírky? Tys začala rovnou druhou lekcí, ne?!? ... :o).

      Vymazat
    2. Neee, já na to jdu šalamounsky, budu tam mít očka. To jsou povlaky na polštářky na sezení na zemi, ne na spaní, tam se to snese.

      Vymazat
    3. Fikané!!! Úplně si to představuju - tu pohodičku u vás doma: polštáře, dýmka, ... :o)

      Vymazat
  3. 3K :))) u nas je to kombo doplneno jeste ctenim, obcas skakanim rodicum po hlave, ale hlavne mym falesnym zpevem, kombinace hitu cerne oci jdete spat, halí belí a mas ma ovecko davno spat obvykle zpusobi vase treti K. haleluja za to...
    strasne me zaujal koralek na zipu. na takove kravinky me uzije, ukladam si do inspirace, az se dokopu k siti tasticky ja. zip uz mam a latku take, a taky odchazejici etui. ted jeste tu vuli sednout vecer misto k pc ke stroji.. ,) jo a navod jsi tu nekde uz linkovala? ja bych to asi nejak vyfristajlovala, ale to uz chce navic premysleni.. uuuf .)))) jo a ta latka je kouzelna!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš má ovečko zpívám TAKY, ale vždycky přemýšlím ... není to o blázinci, ne že by se to k nám domů jako nehodilo ...:o).
      Vnější látku taštičky doporučuju vyztužit, drží pak pěkně fasonu. A korálek - to jsem se inspirovala u madam Baletkové, dycinky něco věší na zip.
      Sleduji tvé veselé obrázky z ještě veselejšího života, takže Go, Sim, go, ať už brzo vidím tu tvou látkovou nádheru!!!

      Vymazat