čtvrtek 1. listopadu 2012

Ještě že vím, jak na to ...

To mi tak jednou večer bylo smutno a zima. Uplstila jsem si korále - hezké, že?! Ale nepomohly. Až cvičení, objednávka šedých návleků na fleru a portské.

Listopade, vítej!


10 komentářů:

  1. Krásná koláž, krásné barvy! Ta listopadová melancholie je někdy k nepřežití...já jóguju a pletu tak urputně až mám v prstech křeče. Na portské zatím nedošlo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, na tyhle blbostičky - to mě užije ... :o).

      Vymazat
  2. To křeslo na obrázku je dokonalé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč - já nad ním slintám už léta, mám ho připíchnuté na nástěnce. A vidělas tohle http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/50243483/#/50243483 ? Silně o něm uvažuju, jenže my už jedno křeslo doma máme, které není ani staré, ani zničené, ale není šedé a ušaté ... :o).

      Vymazat
    2. ... STRANDMON mi padl do oka naprosto okamzite :)) bohuzel ho nemame kam dat, o jaka skoda.. btw plsteni je mi naprostu zahadou, jak todle funguje :) ale korale se ti moc povedly, prijemne odstiny a hezka stuzka!

      Vymazat
    3. Díky, šedá FOREVER!!!

      Vymazat
  3. Taky bych s podzimem nejradši zešedla... Mám políčeno na báječné šedé polštáře. To křeslo je krásné. A portské je výborný nápad! Děkuju za inspiraci - ne že bych tedy na portské nemohla přijít sama, že :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šedé polštáře? UKÁZAT - UKÁZAT - UKÁZAT!!! Těším se u vás ... :o).

      Vymazat
  4. Ty korále jsou krásnééé! Přeji hezké podzimní dny. Monika

    OdpovědětVymazat