čtvrtek 20. září 2012

Tabula rasa

A jde se na to! Nejvyšší čas vykopat Kubu z naší ložnice. Je zde i možnost internátní školky, ale pro začátek mu zkusíme vytvořit jeho vlastní pokoj.

Co máme:
7,5 m2
bílé zdi
vestavěnou skříň podle návrhu Zuzany Bernasovské (dobře, tak podle mého návrhu podle návrhu Z.B.)

Co chceme:
džungli

Bonus:
vtipná vystřihovánka z trojské ZOO (stopa lva, varana a velemloka asi určí barevnost = žlutá, modrá, zelená)

Přijměte, prosím, pozvání ke sledování mé cesty pokusů a omylů. A kdybyste mi chtěli cokoli poradit, budu nejradši!!!



5 komentářů:

  1. Wow, už? Já si neumím představit, že bychom toho našeho drobečka měli přemístit do samostatného pokoje. Jsem asi až moc citlivka.
    Sledovat budu s napětím, abych se později mohla inspirovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S pokojem chci začít UŹ, nerada bych, aby K. byl jednou jediný prvňák spící s rodiči ... znám totiž naše lhůty ... :o).

      Vymazat
  2. no to se mi hodi :) vzhledem k tomu, ze v budoucim pokojiku je v soucasne chvili herno- pracovno - skladiste.. u nas to zatim moc nevypada, i kdyz uz se na to zacinam chystat, aspon aby to byla ciste herna.. a snad jednou i s postylkou .) a na chalupe pro zmenu bydlime v budoucim pokojiku i my, protoze do budouci loznicky, v soucasne chvili susarne, by se nam postylka nevesla. budu sledovat s velkym napetim, taky mam jednu z moznych variant v hlave "dzungli", ale pri pohledu na nadherne lavmi tapety stale vaham .))
    drzim palce a jsem zvedava!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lavmi jsou nejkrásnější - v tomhle i v alternativním vesmíru, leč nechtěla bych u nich plakat, kdyby jim náš Kubušák jejich dokonalý design ještě krapátko doupravil ... :o).
      Btw: zkoušku pevnosti manželství jsme s mužem ostatně již podstoupili v našem minulém bytě - jinak ale tapetování vřele doporučuji každému páru ... :o).

      Vymazat
  3. Aha - no, tak to mám teda pěkný závazek. OK, trochu stres, ale budu se snažit - o to víc ... :o).

    OdpovědětVymazat