neděle 2. května 2021

Hračky odjinud: Kdo zachrání sýr


Neděle č.15627 doma a karetní partička po obědě. Už i ty rodinné hry jsou jiné - Týnka(!) hraje, Miki taktizuje, Kubu to ještě s námi baví. A novinka od Djeca Kdo zachrání sýr je přímo pro nás! Vymýšlíte si postup, dokládáte karty - psa, kočku, myš, sýr; ten ale nesmí nikdo sežrat.

Jednoduše se do hry můžou zapojit úplně všichni, jen my dva s Davidem jsme se dosud neshodli, která herní taktika je tady nejchytřejší. Tak snad i toto náš naše děti jednou naučí.

...

Jinak strategickou hru s kartami jsme si už tradičně vybrali v e-shopu Hračky odjinud a zcela otevřeně vám říkám, že to bylo hlavně kvůli ilustracím. Znáte mě. Italský světoběžník Philip Giordano žijící v tuto chvíli v Tokiu vtisknul ilustrovaným zvířatům naprosto dokonalé charaktery. Kouknu a vidím, o co tady komu jde. Přitom milovaná jižanská elegance nebyla ani náhodou opomenuta! 

Kouzelnou ukázku oceňovaného ilustrátora knihy a hraček najdete tady - a já vám slibuji, že takhle rodinná hra na kočku a na myš pro vás bude i uměleckým zážitkem. Mňau.


Prostě hrát si se zvířaty je vždycky legrace.

Protože kdo koho sní, je každému hned jasné!



Ale level taktiky si každý volí jiný.




Tak hodně štěstí ve hře a ještě více v lásce přeje Mitnik.

4 komentáře:

  1. Jak vam zavidim uz "vetsi" deti;) U nas (deti 7, 5 a 1 rok) je to s hranim her a celkovym delenim pozornosti ted tezke, protoze batole ji chce 200%..co nesni, to zboura, shodi,roztrha..takze jeden z nas rodicu hlida a druhy muze hrat hry:D Uz se tesim, az se jednou zapojime vsichni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme taky doma léta nehráli pexeso, nestavěli puzzle - furt byl totiž někde někdo, kdo to všecko sežral ... :o)

      Týnka je ráda důležitá, tak s kluky drží krok, a my si to taky teď hezky užíváme.

      Ale všeho dočasu - i na vás přijde brzy řada, už se těšte!!

      Vymazat
    2. Diky, to jsem potrebovala slyset, ze to takhle fungovalo i jinde:D

      Vymazat
    3. Potěšení na mopu stanu, Lali. Držte se a buďte zdraví!!

      Vymazat