středa 20. května 2020

To je moje doma


Nejdřív se všechno zaseklo, a pak úplně zhaslo. S vyhlášením karantény a nouzového stavu se zastavila ekonomika a rozjely děti doma. Udržet naši kolekci To je moje v tu chvíli bylo skoro nemožné. Nejdříve jsme fotili prototyp nové sukně - jako reklamu na festival, jenž se nekonal a která měla být otištěná v časopise, který už nevyšel. Ach jo. Týden na to všechny šicí dílny přestaly přijímat domluvené zakázky a začaly šít roušky. I na naše chybějící plechové hrnečky jsme se velice načekali, a když už byly hotové, přišel zásek s jejich kartonovými krabičkami a s opravou nefunkčního stroje se v české příhraničí čekalo na pendlera.

Dneska už jsou ale hrnečky doma, vyskládané do stropu vedle našich nových školních kufrů. Lehoučké sukně To je moje jsou našité a já byla dnes v sedm ráno na kosmetice a v sedm večer budu na poli - kde půlkolovky pro velké i malé holky nafotíme s mou nejmilejší fotografkou Katarinou a s mou nejmilejší dcerou Týnkou.

Držte nám palce a těšte se spolu s námi na výsledek. Protože v procesu je ještě jedna velice chutná a šťavnatá horká novinka s jablíčkem - pro 100% české léto. A u ledu zatím zůstává drobný dřevěný projekt, na kterém jsme s Janou JouJou Nachlingerovou opravdu dlouho a pečlivě pracovaly, a který nám koronavirus úplně zařízl. Já ho ale stále vidím před očima hotový - skutečné retro, voňavé překližkou a se současnou nikdy nestárnoucí funkcí(!). Jen s ním bude svět zas jak malovaný!
...


Čas venku začíná! Vezměte si horké kakao i studené kafe s sebou pod strom, pod stan. I pod širák!
Sbírejte do něj sladké maliny, ťuknete si s přáteli s hořkým likérem.

Pijte na zdraví a užívejte si těch malých běžných radostí, které dělají náš život tak šťastný!
...
Smaltový hrneček je vyrobený v České republice.
350 ml, černý lem a naše šikovná holčička na dně, která vás zaručeně postaví na nohy.

Ať vám z něj šmakuje.

Dělám stojky!!

Úplně v tom vidím servis do domácnosti.



To je moje rodina TO JE MOJE.

4 komentáře:

  1. Těším se�� Červený plecháček s pastelkami nám zdobí stůl:) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I my v nich máme tužky - bambilion tužek ... :o)

      Vymazat
  2. Mě přijdou dva a moooooc se na ně těším, že mi vyzdobí a rozveselí mojí mysl!!!

    OdpovědětVymazat