neděle 10. května 2020

Pastelová pohádka


Oslavit mateřství v hotovém Týnčině pokojíku byla moje sladká odměna. Malinký pokoj tři na tři metry byl původně kuchyní - kde to dnes voní holčičími příběhy a hra na obchod je náš denní chleba.

Vítejte v jejím království!




V nice vestavěná knihovna je fungl nová.




I po bavlněném koberci našplapujeme v premiéře.


18 komentářů:

  1. To je krása ten pokojíček. Já mám tři chlapečky:( Mít holčičku je můj nesplněný sen:-) Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, pojďte si pohrát k nám, zn. Růžový dress-code ... :o)

      Vymazat
  2. Roso, moc krásně jste to dcerce udělali, kde jsou ty časy, že mé vnučky byly v jejím věku.Přeji, aby si pokojíček užila a strávila zde spoustu let ve zdraví a radosti.
    ( Jedné vnučce bude zítra 16 a druhé za dva měsíce 14 a ty už si hrají jinak, ach jo ).
    Zdravím k Berounce. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeeeeeee, ten čas tak - krásně - letí!! Děkujeme a máváme k Vám!

      Vymazat
    2. Zapomněla jsem napsat, že se mi moc líbí, že puntíky na tapetě se opakují trochu jinak na koberci, moc povedené!!!je vidět promyšlenost!
      Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Jako vždy krásné, super holčičí- ta naše spí v pokoji s bráchou a chtěla by novou postel, ...něco jako máte v pokojíku vy, nemohla byste napsat odkud je? a jak jste spokojení?
    díky .... a aktovku pro nejmladšího už také máme ale nakonec dnes dorazila tradičně od Topgalu :-), už potřetí....
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezké odpoledne Jani,

      postel jsme si nechali od truhláře udělat na míru, nižší postel navíc potřebuje i užší matraci - ale zase třeba na rozdíl od postele z Ikey není třeba matraci skladovat při zasunutí někde stranou.

      A spokojenost je veliká - druhé lůžko je šikovné pro návštěvy, které k nám jezdí. A při těžkých nocích chodíme zas chodíme za Týnkou na návštěvu my! Už jsme tam s Davidem na střídačku spali snad milionkrát ... :o)

      Pusu a buďte doma všichni zdraví!!

      Vymazat
  4. Rosi, už přes rok ti chci odpovědět a okomentovat tolik příspěvků, tak teď musím. Konečně někdo, kdo se nebojí barev a chápe, že oko se dá rozvíjet i barvami a nejen kontrastem černé a bílé. Nic proti, kdo to čte. Jen se zrakem pracuji.
    Barevné a přitom žádný vizuální chaos. Krásné, krásné a ten koberec jako by dělali pro Týnčin pokoj. Náš 1928 stále není dodělaný a vy jste to zvládli tak rychle. Rosi, zdravím, mávám tady od železáren a držím pěsti ve všech aktivitách. Jo, a Marimekko to byla trefa. To je opět takové tvé poznávací znamení. Jsem unavená, tak užvaněná, tak končím. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně se mi vybavila kapitola z knížky Děti z Bullerbynu, jak Lisa dostala od rodičů nový holčičí pokojíček :o) krása! zdraví Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych hrozně potřebovala vědět,co je to za koberec! Sháníme taky věci do nového pokojíčku a já si vysnila světlý s puntíky! Ale zatím jsme narazili na samé růžové králíky( což o to, dcera už je taky v zajetí růžové, ale my až tolik ne :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi,

      koberec jsme vybrali v ZaraHome a moc pozdravujte všecky růžové králičice u vás doma!!

      Vymazat
  7. Nádhera, moc krásný pokojíček !!!! A ten lustr s ptáčky nemá chybu !!!! Marki

    OdpovědětVymazat