pátek 14. prosince 2018

Marianne Bydlení Nordic


Můj finský rok 2018 pomalu končí a já posledních pár dní jsem zadala do výroby tolik fotoknih a fotoplakátů (jako vánoční dárky), že se sentimentální rekapitulaci a pocitu velké vděčnosti za všecko prostě nemůžu vyhnout.

Advent turbulentně graduje, v práci už mám pro letošek skoro hotovo a Iri Novak mi na festival krom jiného exkluzivně přinesla i mariannebydleniový speciál Nordic. A přesně to vám teď doporučuju! Silné ponožky a silné kafe. Dobré světlo, měkký gauč. Utečte rohlíčkům a řečem o rohlíčcích a nechte se aspoň na chvíli unést do designové nebe plného světových jmen, tlumených i sytých barev, bílé a černé, plného skutečných bytů hodných skutečného obdivu nebo echt stylové skandinávské dřevostavby, která náhodou stojí kousek od Berouna(!). Prohlížejte si, trochu čtěte, hodně sněte. Inspirujte se i kruťte hlavou. Vystřihujte si, googlete, zakládejte záložkami. Nechte se fascinovat rozhovory s netradičními českými umělci. A dost možná že ještě stihnete nějaké rukodělné diy pod stromeček. Sto stránek severské estetiky, sto stránek kvalitní fotky, sto stránek ikonických vzorů.

Ponořte se a užijte si to!
...









3 komentáře:

  1. Krásná inspirace! kde se dá koupit formička muminka, tu nutně potřebujeme :) ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu - jen já ji mám půjčenou od sousedky a sousedka ji dostala od sestry z Japonska, takže leda půjčit!

      Vymazat
    2. ne, od sestry z japonska je kalendář, tohle je od kamarádky z finska:) ale dá se něco objednat z moominshopu z anglie třeba:)https://shop.moomin.com/

      Vymazat