pátek 15. prosince 2017

Vítězkou knížky Steh-by-steh se stává


... komentář č. 97 - slunce, příroda, hudba, tvoření, čtení, umění... je toho tolik :) Díky za krásný článek. T.sejkorova@seznam.cz

Milá T., moc vám blahopřeji, váš první letošní Ježíšek je tady!

...

A vám všem ostatním bych chtěla naprosto překvapená poděkovat: ani kouskem hlavy mě nenapadlo, jak nosnou otázku jsem pro vás vymyslela. A vy jste do ní šly naplno! Zaskočeně a příjemně jsem si tak od úterka do dneška četla, kousek po kousku, větu po větě, co vy jste do komentářů psaly a víc a víc se oddávala adventně medidativní náladě. Navzdory všem svým zatím neodškrtnutým úkolům a nenakoupeným nákupům, převezly jste mě. A bylo to úžasné! Číst si o svěžesti z přírody, o energii z rodiny a ještě větší energii na chvíli bez ní, o všech vašich babičkách a jejich/vašich tradicích, o zenu pramenícím z pomalých ručních prací, o zenITU žen po třicítce nebo o pravdě nalezené v (domácím) baru. Fajn že pár z vás zmínilo i (vlastní) muže! A obrovské díky těm z vás, které do své vnitřní pohody zahrnuly i můj blog, z toho jsem velmi poctěně paf.

...

A ještě za mě nejinspirativnější přípis, který přidala Lea:
 "Superzen je sedět s kafem pětadvacátého prosince ráno v šeru a tichu před vánočním stromkem, na kterém mám zapálených pár svíček, a koukám na to včerejší večerní štěstí... "

Namasté.

4 komentáře:

  1. Tak tohle je lepší jak samotná výhra :-). Najít svůj komentář přímo v článku - to by mě nenapadlo.
    Krásný zbytek adventu všem, a na Rosu si vzpomenu, až zas budu to ráno koukat meditativně do plamínků. Věřte nebo ne, sedávám tak už od svých -nácti :-).
    Lea

    OdpovědětVymazat
  2. Cha, gratuluju a já tedy mámě knihu koupím v Zahradě na niti. Asi ve středu!

    OdpovědětVymazat