úterý 24. června 2014

Když já někomu nesu úplatek


... tak vždy mou kosmetickou taštičku.
Takhle jsem zásadová.
A nikdy neuhnu!


15 komentářů:

  1. Milá Roso, já jsem tak zásadová, že nikdy úplatek neberu :-) ponáč víš co se říká....neber úplatky, neber úplatky, nebo ......., ale v tvém případě bych svou zásadu porušila bez mrknutí oka a ani bych neměla žádné výčitky, protože mít kabelku či taštičku od Rosy, to je záruka být IN ;-) Ještě nic od Rosy nemám, ale doufám, že do listopadu se to změní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, kdyby náhodou neeee listopad, tak sna ty vánoce :-)

      Vymazat
    2. No, kdyby náhodou neeee listopad, tak sna ty vánoce :-)

      Vymazat
  2. Super! Můj otec nosil mým profesorům na gymplu králíky (matika, fyzika a chemie stabilně mezi 4-5), chovali jsme je. Celej život jsem si myslela, že to byla slovní hříčka, vtip. Po dvaceti letech jsem zjistila, že nelhal. V naší rodině je možný opravdu všechno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádka potřebovala vyměnit místo pro syna v jedné školce na okraji obce za místo jiné - na druhém konci. Děsně detektivně vyhledala matku se stejným/tedy vlastně zcela opačným problémem a navrhla ji schůzku, ať se sejdou.

      Před inkriminovaným okamžikem se manžel kamarádky (pracuje ve stavebnictví) rozhodl, že svou ženu nabrífuje - co a jak má dělat, jak se nabízí úplatek, co říkat, co neříkat, jak se tvářit. V tu chvíli se chtěla - zcela šokovaná - kamarádka ve vteřině rozvést: netušila, s kým žije ve společné domácnosti ... !!! ...:o)

      PS: Dvojsměna školkovské výměny ale nakonec klapla, stačilo jen ušít kapsář do auta!

      Vymazat
    2. :))) asi se taky stavim a necham se nabrifovat, todle ja nikdy neumela .)) a treba bych taky vykseftovala skolku .)))) no nic, stale se mam co ucit ,)) mozna stacilo vzit pani reditelce psanicko.. ma rada motyly, kdyz nad tim premyslim.. tak snad za rok ,))) ps psanicko roztomile, pastely jsou strasne IN, coz perfektne potvrzujes .)

      Vymazat
    3. Ušij ji deku a Kiki bude moct chodit do školky až do osmnácti - uvidíš!!! ... :o)

      Vymazat
  3. Taštička je krásná..to by byl úplatek...já dostávám bohužel jen obstarožní čokolády, ale když jsou věnované s láskou, tak i potěší, ne ten dar, ale ten úmysl....haha

    OdpovědětVymazat
  4. To bych se také nechala uplatit..... a s radostí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou úplatky, které se berou s radostí a bez mrknutí oka. A o nějakých výčitkách nemůže být ani řeč!
    Obzvlášť, když to člověk potřebuje jako sůl. Přesně takový úplatek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Roso, nabízím služby alergologa a internisty...haha. Tak Ti přeju, ať žádné podobné o prázdninách nepotřebuješ!! Krásné léto, pobavilas- jako vždy, dokonalým výčtem letních "štěstíček"! Pac a pusu Sylvie

    OdpovědětVymazat