pondělí 26. srpna 2013

Učitelská kápezetka


Ušila jsem jí taštičku do výuky.
Formát A5.

Zvenku proužek, protože šik kantorek není nikdy dost.


Zip žlutý: jako vzpomínka na prázdninové slunce
a
zelený - relaxační - interiér.


Ať žijí malé radosti!

22 komentářů:

  1. Roso, krásná taštička. Doufám, že náš prvňák bude mít taky šik kantorku :-)
    Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc držím palec!!!
      A kdyby něco, posílám tuhle zebru na uchu okamžitě i k vám! ... :o)

      Věru,
      bez mé obvyklé legrace: ať se vám příští pondělí vydaří. Ať je synátor okouzlen, uchvácen, překvapen, inspirován a baven. Budu na vás myslet.

      Vymazat
  2. Ahoj Rosi, stravila jsem s Tvym blogem celou nedeli s prestavkama na vareni, uklizeni, peci o manzela a naseho prcka Karlika (Vasik prijde v listopadu) a asi jsem se zamilovala!!! Do Tvyho stylu psani, do Tvych kabelek, tasticek a kosicku. Do toho, jaka ses maminka, jakej ses clovek. Mozna Ti to prijde uchylny :D ale mne pripada jako bych Te znala tisic let, skoda, ze jsi tak daleko, jinak bych Te snad premluvila k nejake kavarne s nasima klukama :) tak preju hezkej den a ja jdu premyslet, o co Te poprosim driv. Jestli o kabelku, organizer nebo kapsar do auta, pomoooc :D Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet,
      ty jsi zlatá!!! Díky díky moc za tvou lásku, odteď když mě bude něco v mém trojrozměrném světě štvát, řeknu si: "Ale co, dyť Anet mě miluje!" a po chandře nebude rázem ani památka! To si piš ... :o)

      Jinak žádná vzdálenost není nepřekonatelná, teda - pokud nebydlíš v Austrálii, nebydlíš u klokanů, že ne?! My jsme totiž vcelku mobilní trojka, takže se klidně může jednou stát, že si budeš v klidu vychutnávat své latté a v tom se vřítím do dveří já a moje mužstvo, protože na dobré kavárny já mám čuch!

      Jinak objednávku navrhuju 1. kabelka, 2. organizér, 3. kapsář, nejdřív ty, pak rodinka - přesně podle postupu v letadle, když se nasazují kyslíkové masky! Prostě péče o vlastní duši především. A pak hurá všechna ta legranda pro ostatní - se rozdat! ... :o)

      Měj se! Pozdravuj Velkého bratra i pupek! Pusu

      Vymazat
    2. :) a ver, ze ta laska bude s pribyvajicimi skvosty od Tebe cim dal vetsi a bezmezna! :) myslim ty usite skvosty, ale i ty hlasky nad kteryma se tady vzdycky pousmeju, vetsinou i nahlas zasmeju :D manzelovi se to vcera prestalo pozdavat, ptal se me proc se porad do toho telefonu culim :D

      Nee, klokani ne, u nas maximalne tak slepice a kralici :) bydlim na vesnici na Morave, kousek od Olomouce, tak treba se fakt nekdy postesti! Nejlepsi kafe si dame u nas na zahrade, upecu babovku a kluci si pohrajou na pisku, mozna uz vsichni tri :)

      Postup v letadle je danej a mel by se dodrzovat, takze Te beru za slovo a napisu mail ohledne kabelky, ale priprav se, ze jsem strasne nerozhodna, dej mi na vyber z vice nez jedne veci a je vymalovany :D

      Joo a vis co? Minulej tyden jsme prestehovali K. do jeho vlastniho pokojicku, dotedka si pripadam jako nejhorsi matka na svete a to uz ma rok a pul, tak se to snazim aspon trochu odcinit tim, ze mu ten pokoj delam hezkej a predstav si, ze ve stylu safari! Duralex v barve divoke liany poslouzil na travicku a cekam na nalepky zviratek, mame safari zaves, lampicku a ted cekam na zirafovej metr, sice ne ten, co ma Kubik, ale neco podobnyho. To me pobavilo. Proste jsem tu jako doma :)

      A uz koncim, snad ten vylev doctes do konce :) mejte se oba hezky :)

      Vymazat
    3. Pusu Anetě, pusu Rose...Anet, mám to s paní Rosou taky tak. VOKOPKA

      Vymazat
    4. :) hned je rano hezci :)

      Vymazat
    5. Šmankote, hromadná líbačka ... :o)

      Vymazat
  3. škoda ,že nejsu fešná kantorka.... :-) to se mi líbí fakt moc!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brašna není vázaná na profesní status! ... :o)

      Vymazat
  4. Roso, zelený interier by měl být možná nafukovací, aby do něj v případě nutnosti mohla šik kantorka strčit celou hlavu :))). Takový relaxační balonek by to mohl být :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně!
      Já jsem si z nikoho nechtěla dělat legraci,
      ale taky jsem to myslela tak, že když situace ve třídě přesáhne jisté meze, může si paní do kabelky dýchat - výdech/nádech - jako to dělají dycky v amerických filmech, když jsou lidé v úzkých - do igelitových pytlíků ... :o)

      Vymazat
    2. Roso, tak to mě pobavilo nadevše. A já příští pondělí napochoduju po pěti letech a dvou dětech do třídy a asi taky budu muset strkat hlavu do pytlíku. Mám týden na to, spíchnout něco šik....Káťa

      Vymazat
    3. Katuš,
      pobavím ráda a kdykoli. Kdyby něco, napiš - vymyslím zas nějakou koninu! Spešl jen pro tebe!!!
      A pozdravuj svůj svěřence!

      Vymazat
  5. Roso,ted se stydim a jsem na sebe nastvana:-)Ze muj vylev byl proti Anete slaby,presto,ze jej citim velmi silne.:-) Pac a pusu.Val

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se o ni za chvili popereme :D A.

      Vymazat
    2. Ooooooooooooooj, co teď?!?

      Mám to! Co kdybych si nechala natisknout takové ty kartičky, co mají fotbalisti/hokejisti a poslala vám je podepsané. Byla by na nich má fotka a na jiných zas mé kabelky. Mohlo by se i to sbírat ...

      Ha, já jsem geniální.
      Geniální a oblíbená.
      Geniální, oblíbená a skromná! ... :o)

      Vymazat
  6. Škoda,že manža nenosí taštičky,už by s ní v pondělí mazal:))))Mávám a zdravím Lada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdybych ji ušila z takové té látky s lebkami? ... :o)

      Vymazat
  7. Ty učitelky se prostě mají! 2 měsíce prázdnin a takovouhle KPZku do výbavy... Já bych jim ani deset tisíc čistého nedala :-D Luxusek čokoška ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, lásko,
      dneska sice vidím, že to píšeš ty, ale zas tě vůbec nechápu - jaká čokoška? To je blok na známky a papírové kapesníky ... HELP! ... :o)

      Vymazat
    2. No, to se tak u nás (jakože v určité sféře mého okolí) řiká - něco jako krutopřísný ;) A jsem ráda, že se teda zase vidíme... Už abychom se viděly na tom tancování v Praze ;)

      Vymazat