sobota 5. září 2020

Chalupáři na Vysočině

Letos jsme si pro společnou dovolenou všech rodin z naší rodiny vybrali kraj okolo Bystřice nad Perštejnem, kde zdánlivě(!) nic není. Ale sotva jsme to za ten poslední prázdninový týden stihli všechno objet - hrad Perštejn, rozhlednu Karasín, zříceninu Zubštejn, skanzen Eden nebo rozhlednu Horní les.

Bylo to o dětech a s dětmi - všech věkových kategorií a bylo to krásné! Předlouhé snídaně, každodenní grilování, bazén za chalupou, Člověče s babičkou a kytary do rána. A i když každý pijeme jinou kávu, volíme jiné strany a absolutně se neshodneme v názoru na cukr, byl to ten nejsladší konec léta!

...

Extra tip na výborný oběd s kouzelným výhledem na údolí Svratky - nově otevřený Forest Resort.

A naše chalupa Pohádka pro čtyři partaje.


Já na bráchu, brácha na mě a bratraneček k tomu!





Výhled z rozhledny Karasín.






Skanzen Eden v Bystřici nad Perštejnem.



To je moje - rodina!!



Sedm zastavení v sedmi chalupách a v každé dílna pro děti.







Esence Vysočiny aneb výhled z rozhledny Horní les.

A to jsou naši.

3 komentáře:

  1. Roso, trochu to tam znám a moc se mi tam líbí, hlavně hrad známý z pohádek - tam mě pěkně bolely po prohlídce nohy. Tento skanzen neznám, ani rozhlednu, díky za tip. Jste pohledná a skvělá rodina. Pa Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme, moc pozdravujeme a přejeme - užijte si to!

      Vymazat
  2. Milá Roso, čtu Vás po delší odmlce, proto píši s velkým časovým zpožděním. Pokud do našeho kraje ještě zavítáte, navštivte kouzelné Nové Město na Moravě, Jimramov (rodiště bratří Mrštíků a Jana Karafiáta), kostelík ve Vítochově, Vírskou přehradu a spoustu dalších krásných míst. :-)

    OdpovědětVymazat