Stránky

čtvrtek 27. června 2024

Ahoj, Brumlo!

Moje spolupráce s dětským on-line second-handem Brumla končí. Nedokázala jsem obhájit svůj přínos ně, a tak se naše cesty po šesti letech rozešly.

Byla to pro mě výjimečná spolupráce – mít možnost prezentovat kousky z druhé ruky; dětskou módu, kterou už někdo nosil, a vaše děti zase chvilku budou, to byla paráda!


V Brumlovi jsem nakupovala už dříve, proto když mě oslovili, byla jsem jako jejich velká věrná zákaznice jejich nabídkou příjemně potěšena.

 

V jejich on-line second-handu jsem našla nádherné kousky, šatičky a šatičky a šatičky pro dceru, které mám schované dodnes. Klučičí saka a košile na všechny svatby v rodině. Olympijská trička s kruhy na náš tradiční prázdninový tábor na téma olympijské hry. I chlupaté vestičky na ten loňský s Vikingy.

 

A taky bambilion triček a mikin pro všechny naše tři děti. Teplé svetry i plážové plavky. Bylo toho moc, ale rozhodně méně, než bylo dotazů, odkud naše děcka mají ta trika, mikiny, svetry či plavky. Často a opakovaně mi někdo nevěřil, že jsou to kousky z Brumly. Takové krásné? Ve výborném stavu? A za hubičku?


Nakupování módy z druhé ruky je moc fajn. A pro děti, které rostou jako z vody, je snad nejlepší. Za menší peníz veliká garderoba. Peněženka spokojená, planeta spokojená, matka na fotkách nejspokojenější. Pro Brumlu jsme šest let s dětmi fotili, to byl obsah naší spolupráce.


A já už se teď nemůžu dočkat, jaký další second-hand či jiný udržitelný podnikatelský koncept mě v budoucnu osloví, s kým budu spolupracovat příště.

 

Brumlovi držím moc palce a přeji hodně štěstí s novými záměry.

Ať se jim dobře daří!

...

A co Vy – vybrali jste si díky mně někdy něco na Brumlovi?

Žádné komentáře:

Okomentovat